wpstore geliştiricilerinden bir ricam olacak lütfen bakarmısınız!!!

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
wpstore geliştiricilerinden bir ricam olacak lütfen bakarmısınız!!!
Uygulama geliştiren ve bu konuda çalışan arkadaşlarımız varsa hukuk mevzuatlarını yani borçlar kanunu,ceza kanunu gibi kanunlarımızı bir uygulama şeklinde geliştirip yayınlayabilirlermi acaba :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
wp genel forumumuzda bir cok başarılı wpstore geliştiricisi var. Fakat her geliştirici her branşda uygulama konusunda tam donanimli olamayabiliyor.

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Madem öyle yokmu peki bu işi yapabilecek Bi hayırsever :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırsever demeyelim. Baştan kaybederiz ucretsiz olsun der gibi oluyor:D

kodlama dilini ögrenmek,tasarim,kodlama ve bunlar icin donanim edinme hic de kolay işler degil. Bu yuzden geliştiricileri de duşunerek bir şeyler beklemek arzın devamlılıgı açısından elzemdir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Web Designer
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hayırsever demeyelim. Baştan kaybederiz ucretsiz olsun der gibi oluyor:D

kodlama dilini ögrenmek,tasarim,kodlama ve bunlar icin donanim edinme hic de kolay işler degil. Bu yuzden geliştiricileri de duşunerek bir şeyler beklemek arzın devamlılıgı açısından elzemdir.
Aynen abi.

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
bedava olsun gibi Bi isteğim yok sadece bu işi yapan kişilerden boyle bir uygulamada yapmalarını istiyorum. Eminim benden başkada isteyenler vardır ve yapacak arkadaş bu programla kâr edecektir :)

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Office kullanımı çok iyi zaten sırf bu yüzden sürekli ihtiyacım olduğu için aldım diyebilirim. Bununla beraber dediğim gibi bir mevzuat programını da gelmesi benim gibi bir kitleyi fazlasıyla çekecektir :)

Üst Alt