Acil yardim arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarina dön dedim 1 saattir donuyo çarklar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozgur2323

ozgur2323

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardim arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarina dön dedim 1 saattir donuyo çarklar
Arkadaslar surekli donup duruyo bu çarklar hic bisey anlamadim napicaz bilen varmi ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sakin olun şarjınız %100'iken yaptınız değil mi?

Şarjınız ise 15-30 dakika boyunca dönecektir.Sonra tamamlanmış şekilde açılır.

Eğer daha uzun sürerse malesef şarjı bitene kadar dönecek ve şarj bitip kapandıktan sonra siz şarja taktığınızda sıfırlanmış olarak açılacaktır.

Daha önceki kullanıcılarımızda sorun bu şekilde ilerleme göstermişti.

ozgur2323

ozgur2323

Üye
    Konu Sahibi
vALLA KAFAYI YIYCEM SIMDI KALDIRIP DUVARA ATMAMA RAMAK KALDI YANI TELEFONUN ŞARJI YUZDE 87 DE TAKTIM AYRICA ŞARJDAYKEN YAPTIM BU İŞLEMI DISARI CIKMADAN SUNU BI YENILIYIM DEDIM MAHVETTI BENI CIKAMADIM DISARI 1 SAAT GECTI YOK BOLE BISEY

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sanırım daha uzun sürecek :(

Siz en iyisi cihazı bırakın o şarjı bitene kadar döndürecek çarkları.

Sonra şarja takıp açtığınızda hiç bir şey yokmuş gibi sıfırlanıp açılacak diye tahmin ediyorum :hmmm

ozgur2323

ozgur2323

Üye
    Konu Sahibi
ŞİMDİ çıkardım sarjdan bu telefonun sarjı bıtmesı kım bılır ne zaman bence duzelmeyecek kvk yolu gorundu yarın :( başka hıc bı yolu yok mu yan tuslara basarak flan

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ses kısma + güç tuşuna 10 saniye kadar basılı tutabilirsiniz ancak cevap vereceğini sanmıyorum

Sürüm numarası neydi cihazınızın? 1308 güncellemesi yapmış mıydınız?

dücane

dücane

Üye
öncelikle gecmis olsun kardes, ama caren yok, telefon servise gidecek, aynisi bana da oldu, servise vermek zorunda kaldim...

ozgur2323

ozgur2323

Üye
    Konu Sahibi
en kapasıte kontrolu geldıgınde guncelledım dedıgınızı yaptım tıtredı nokıa yazısı cıktı bırakınca sonra tekrar çarklar devam

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Anladım yapacak bir şey yok şarjı bitene kadar bekleyeceksiniz.

Sonra şarja taktığınızda açılırsa sıfırlanmıştır,açılmazsa servise gidecek.

bu arada cihazınızı ne zaman almıştınız? :hmmm

ozgur2323

ozgur2323

Üye
    Konu Sahibi
saolsın ama bu kadar buyuk bı sacmalık daha gormedım telefonun su gıbı sarjı gıdıyodu bı fabrıka yapım dedım allah belasını versın gunumu mahvettı

- - - Eklendi - - -

saolsın ama bu kadar buyuk bı sacmalık daha gormedım telefonun su gıbı sarjı gıdıyodu bı fabrıka yapım dedım allah belasını versın gunumu mahvettı

n000k

n000k

Üye
en kapasıte kontrolu geldıgınde guncelledım dedıgınızı yaptım tıtredı nokıa yazısı cıktı bırakınca sonra tekrar çarklar devam
dur bakalım hemen servis yolu gozukmez.. Cumhur un dediği gibi şarjı bitsin ondan sonra power tuşuna bas bakalım açılcakmı.. ayrıca ben anlamam şarja takıpta bu sıfırlama işini niye yaparsınız :D zaten %87 şarjın varmış.. şarja niye takıyorsunki %87 de..

• Beğen
Tepkiler: ozgur2323
ozgur2323

ozgur2323

Üye
    Konu Sahibi
21 aralıkta aldım ınternette yenıde yukleme yapanlar var bızde yapamayız mı acaba

- - - Eklendi - - -

su gıbı gıdıyodu sarjı telefonda hıc bır program yok 3 t5 tane oyun vardı sadece duran telefon nun sarı 1 saatde 100 87 ye dustu 1 ay once aynı telefon 100 denn 99 u zor goruyodu aynı yerde takmayıp napcan

ardacumhur

ardacumhur

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Web Designer
ozgur2323

ozgur2323

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar power tusu ses kısma tıtremem gelınce ses acma sonra tekrar ses kısma ve power tusuna basınlaca kendıne geldı 1.bucuk saatte işleme 13 20 de başladım saat 14v54

ardacumhur

ardacumhur

Üye
arkadaslar power tusu ses kısma tıtremem gelınce ses acma sonra tekrar ses kısma ve power tusuna basınlaca kendıne geldı 1.bucuk saatte işleme 13 20 de başladım saat 14v54

Açıldı? Sıfırlanmıştı?

Sorun çözüldü? :)

ozgur2323

ozgur2323

Üye
    Konu Sahibi
aynen ole sımdı gerı yukluyor telefonu falan bakalım ne oldu bı kac dk bekleyın dıyor gorcez ne oldu

alical33

alical33

Üye
bende 1308 de sıfırladım 6 7 dkda tamamlanmıştı :hmmm ama sorun çözüldüyse mesele yok şarj sürende düzelir inşallah

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Genelde ses kısma+güç tuşlarına 10 saniye basılı tutma kombinasyonu tüm tıkanma/donma sorunlarında işe yarıyor.

Sorun çözüldüğüne göre :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt