Sony Xperia j hakkındaki görüşleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

aslansercan

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia j hakkındaki görüşleriniz
Batarya avantajını göz önüne alarak Xperia J almayı planlıyorum.Xperia J hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim?
Bir de Xperia j 720p videoları rahatlıkla oynatabilirmi ? :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra

aslansercan

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonu bilen yok mu?

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
tek çekirdek 1ghz işlemci var bu sebeple hd video oynatmada sıkıntı yaratabilir.
bütçenizi söyleyin daha iyi bir telefon almanız için size yardımcı olalım :spr

badmus

badmus

Üye
Tek Cekirdek Gunumuzde Artik "Yetersiz" Kaldi :oke:

Butcenizi Soylerseniz Yardimci Olabiliriz :oke:

aslansercan

Üye
    Konu Sahibi
tek çekirdek 1ghz işlemci var bu sebeple hd video oynatmada sıkıntı yaratabilir.
bütçenizi söyleyin daha iyi bir telefon almanız için size yardımcı olalım :spr
700-800 tl arası bütçem var telefonla oyun oynayan biri olmadığı için xperia j işimi görür diye düşünmüştüm ama o da dediğinize göre hd video oynatmıyormuş :/

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
ace 2 alabilirsiniz :spr
hd video kaydedebiliyor
hd video oynatabiliyor hiçbir sıkıntı çıkarmadan. çift çekirdek işlemcisi var. android 4.2.2 güncellemesi alacak

badmus

badmus

Üye
700-800 tl arası bütçem var telefonla oyun oynayan biri olmadığı için xperia j işimi görür diye düşünmüştüm ama o da dediğinize göre hd video oynatmıyormuş :/

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-J-vs-Samsung-Galaxy-Ace-2

Buraya bi goz atin :oke:

aslansercan

Üye
    Konu Sahibi
Xperia J'nin Ekran Cozunurlugu 480×854. Yani Teknik Olarak Hd Video Izleyemezsiniz :oke:
sola ile aynı çözünürlüğe sahipler solada hd video oynatılıyor diye biliyorum.işlemciyle alakalı değil mi bu olay?

- - - Eklendi - - -

ace 2 alabilirsiniz :spr
hd video kaydedebiliyor
hd video oynatabiliyor hiçbir sıkıntı çıkarmadan. çift çekirdek işlemcisi var. android 4.2.2 güncellemesi alacak
öneriniz için teşekkürler ama ace 2'yi tasarım ve malzeme kalitesi açısından beğenmiyorum.Jhd video oynatsaydı onu alıcaktım.Fakat şimdi Xperia p Xperia sola ve HTC Desire x modelleri arasında kaldım.

• Beğen
badmus

badmus

Üye
sola ile aynı çözünürlüğe sahipler solada hd video oynatılıyor diye biliyorum.işlemciyle alakalı değil mi bu olay?

- - - Eklendi - - -

öneriniz için teşekkürler ama ace 2'yi tasarım ve malzeme kalitesi açısından beğenmiyorum.Jhd video oynatsaydı onu alıcaktım.Fakat şimdi Xperia p Xperia sola ve HTC Desire x modelleri arasında kaldım.

Olayin teknik yonunden bahsettim :oke:

- - - Eklendi - - -

3'ü arasinda en iyisi Xperia P :oke:

Buğra

Buğra

Admin

- - - Eklendi - - -

eğer alabiliyorsunuz aralarından xperia p alın çift çekirdek 1ghz işlemci ve mali-400gpu var yani her türlü oyun&uygulama yükleyebilirsiniz herhangi donma vs yapmaz kamerası 8mp hd video kayıt yapabilir 1080p kalitede. hd video oynatır hiçbir sorun çıkarmaz en iyisi xperia p :spr

aslansercan

Üye
    Konu Sahibi

eğer alabiliyorsunuz aralarından xperia p alın çift çekirdek 1ghz işlemci ve mali-400gpu var yani her türlü oyun&uygulama yükleyebilirsiniz herhangi donma vs yapmaz kamerası 8mp hd video kayıt yapabilir 1080p kalitede. hd video oynatır hiçbir sorun çıkarmaz en iyisi xperia p :spr
günde sadece 3 saat yoğun kullanımda batarya 1,5 gün idare eder mi? eğer edemeyecekse zaten priz başında beklemek için para vermeyelim :D

Üst Alt