StunnerDead
Üye
niye hiç girmedin la foruma tamam sınav vardı ama insan arada bi girerdi bari
![]()
halbukı her gun de pc ye oturuyorum ha
heç özlememışım seni tüh 
niye hiç girmedin la foruma tamam sınav vardı ama insan arada bi girerdi bari
![]()
heç özlememışım seni tüh 
Ooo abi![]()

hepiniz albay general olmuşunuz la hıyarlar![]()

Ben tug um olum![]()
yav kafama çok takıldı emin olamıyorum 1000 tl ye burda galaxy s3 buldum yurt dışı. şu imei olayı canımı çok sıkıyor.1000 mi
yav kafama çok takıldı emin olamıyorum 1000 tl ye burda galaxy s3 buldum yurt dışı. şu imei olayı canımı çok sıkıyor.
abi git 100-150 felan koy magazadan al yada kampanyaları bekle 
heaa
hepiniz albay general olmuşunuz la hıyarlar![]()

1000 miabi git 100-150 felan koy magazadan al yada kampanyaları bekle
- - - Eklendi - - -
heaa![]()
yani 3 4 sene boyunca telefon elimde patlamadan kullanır mıyım orasını soruyorum ? ne çok şey yazdırdınz bana yoruldum 
Abi 900 müydü 999 muydu o gün Gold'ta vardı S3 kampanyaları takip et al işte ya orjinalini gelipte bana çakmasını şeyettirme
imkanım yok kardeşım elimde 700 tl var 300 tl yi koyması için babamı zor ikna ettim yani alacağım adam her hangi bi sorunda tamir edeceğini söyledi. kafama yattı alacam telefonu ama sizin fikriniz önemli forumdan birisi telefonuna 5 10 liraya imei attırmış aylardır sorunsuz kullanıyormuş , ben bu tel i alırsam 3 4 sene kullanmadan bırakmamyani 3 4 sene boyunca telefon elimde patlamadan kullanır mıyım orasını soruyorum ? ne çok şey yazdırdınz bana yoruldum
![]()

Seneye bana da yerlestirecek
Hosgeldin![]()
ben mahir bu arada
Abi 900 müydü 999 muydu o gün Gold'ta vardı S3 kampanyaları takip et al işte ya orjinalini gelipte bana çakmasını şeyettirme![]()
o gold dakiler de benim alacağım gibi spot s3 ler yurt dışı yani ayrıca internetten telefon almam ben 
Bizim burada 1000'e orjinal S3 var abi.
hoşbulduk yazın yoktun sen buralarda sanırım tanışmadıkben mahir bu arada
- - - Eklendi - - -
len bak foruma 6 aydır girmiyorum küfürden ban yedirtme banao gold dakiler de benim alacağım gibi spot s3 ler yurt dışı yani ayrıca internetten telefon almam ben
![]()
Konunun başlıgı çok sakat

Bin tl ye pasaport kayitli bulabilirsin bosuna cakma imeili telle ugrasma guncelleme falan yapamazsin
Olur ama gene sıkıntı çıkabilir.İnternetten bak abi elden alırsın tabi kayseri'de satan vardır ya öyle pasaportlu falan.
nerden bulabilirim ? açıkcası ben internetten telefon alma taraftarı değilim. güncelleme olayını biliyorum alacağım yer 4.1.2 ye güncelleyip imei atmasını söylesem ?
valla kararımı verdim telefonu alacağım. benım alacağımki gibi yurt dışı olan s3 lere güncelleme yaparsan şebeke gelmeme sorunu var bunu da internet ortamında ariza nickli birisi kendi geliştirdiği uygulama ile çözmüş eğer telefonu sevmezsem tekrar imei atıp internetten 900 liraya satarım
Olur ama gene sıkıntı çıkabilir.İnternetten bak abi elden alırsın tabi kayseri'de satan vardır ya öyle pasaportlu falan.
ki yarın belli olacak alacağım adam imeiden çıkacak sorunları ücretsiz tamir edeceğine söz verirse hiç bir sorun olacağını düşünmüyorumAllah izin verirse hayırlısı abim
valla kararımı verdim telefonu alacağım. benım alacağımki gibi yurt dışı olan s3 lere güncelleme yaparsan şebeke gelmeme sorunu var bunu da internet ortamında ariza nickli birisi kendi geliştirdiği uygulama ile çözmüş eğer telefonu sevmezsem tekrar imei atıp internetten 900 liraya satarımki yarın belli olacak alacağım adam imeiden çıkacak sorunları ücretsiz tamir edeceğine söz verirse hiç bir sorun olacağını düşünmüyorum

Allah izin verirse hayırlısı abim![]()
le telefonu 4.0.4 le kullansam sorun olurmu ki sonra ki gelen ics güncellemeleriyle çok mu şey kaçırırım ?