Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

sezrar

sezrar

Üye
Arkadaşlar random olarak görüntüsüz konuşma yapabileceğimiz bir uygulama var mı benim sene sonuna kadar İngilizcemi geliştirmem lazım bunun tek yolu canlı bir insanla konuşmak. Bu tarz bir şey var mı mağazada? Teşekkürler

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar random olarak görüntüsüz konuşma yapabileceğimiz bir uygulama var mı benim sene sonuna kadar İngilizcemi geliştirmem lazım bunun tek yolu canlı bir insanla konuşmak. Bu tarz bir şey var mı mağazada? Teşekkürler

serinaga

serinaga

Üye

Viber, MobileVoip, Reptel, Cheap International vs. uygulamaları kullanabilirsiniz, ancak random özellikleri var mı bilmiyorum ...

funnel

Üye
Para vererek aldığım tek oyun
Mythdefense (link vermeme sistem izin vermiyor)
Özellikle Age of Empires tarzı strateji oyunlarını sevenlere tavsiye ederim.

PureFood

PureFood

Üye
Mağazada belki birden çok fal oyunu olabilir, ancak benim payalaşacağımda grafikler ve sesle çok güzel, oyun 'hadi bir el daha oynayayım bari' etkisi yapıyor. Deneyin derim.

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar bu orijinal antutu benchmark uygulaması mı? Bana çok dandik geldi :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar ortam seslerini kayıt yapan bir uygulama var mı? Ben bulamadım da :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye

ÖEY

ÖEY

Üye

Yahu o kadar recorder yazdım saçma sapan şeyler çıktı :D Neyse sağ ol :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nasıl bir şey istiyorsun

ÖEY

ÖEY

Üye
Nasıl bir şey istiyorsun
Sanırım bana sordun onu :) Ya uykum da konuştuğumu söylüyorlar da ben de hiç inanmadım :D O yüzden bir ses kayıt uygulamasını sabaha kadar açık bırakacam, bakalım konuşuyor muyum konuşmuyor muyum :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sanırım bana sordun onu :) Ya uykum da konuştuğumu söylüyorlar da ben de hiç inanmadım :D O yüzden bir ses kayıt uygulamasını sabaha kadar açık bırakacam, bakalım konuşuyor muyum konuşmuyor muyum :D
İyiymiş. :kıskıs:

Şimdilik öyle çok iyi bir uygulama yok, fakat kendi kullandığım yinede işini görebilecek bir uygulama paylaşayım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Modern combat 4 iyi oyuna benziyor yorumlarda iyi 15 TL en azından deneme sürümüne bakıp karar veririsiniz ben henüz bakamadım bir hayli büyük 1000 mb sanıyorum

- - - Eklendi - - -

Ya birde mağazaya YKB mobil şb düşmüş ama L920 de çalışmıyor haberiniz olsun hatta onun yüzünden şifrem faln bloke oldu bayağı uğraştım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
Fotball manager yada top eleven ne zaman gelecek bilgisi olan varmı

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar Whatsapp uygulaması artık kullanılabilir gibi mi?

Reset, donma gibi problemler yapıyor mu?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eyvallah abi heryerde sordum ama arkadaşlar artık kusuruma bakmasınlar :utandım:

Üst Alt