Selam Aleyküm

Sponsorlu Bağlantılar

MHMTAKaraoglu

Üye
    Konu Sahibi
Selam Aleyküm
Arkadaslar yardimlariniza ihtiyacim var ben telefonuma custom rom yukledim kullandim pek hosuma gitmedi demek istedigim ben orjinal rom'u yuklemek istiyorum fakat bilgisayar yok odin programini kullanamiyorum dolayisiyla. Cwm İle rom yukleyebilirmiyim. Bu arada ben hakkari yüksekovada askerim yeni gorevden geldik ve firsat bulmusken bu iside aradan cikartayim simdiden tesekkurler.

reaurora

reaurora

Üye
aleykum selam. cwm den rom yukleyebilirsin fakat yine custom rom yukleyebilirsin. mobile odin programi yukle cihaza stock romunu sdcard a at oradan yukle.

badmus

badmus

Üye
Telefon rootluysa Mobile Odin programini indirip stock rom dosyasini telefona atip programla yukleyebilirsin :oke:

MHMTAKaraoglu

Üye
    Konu Sahibi
Telefon rootluysa Mobile Odin programini indirip stock rom dosyasini telefona atip programla yukleyebilirsin :oke:

Arkadslar ben mobil odin yukledim fakat sorun yasiyorum dumping gibi bi uyari geliyo sonra mobilodin.txt gibi dosya uyari veriyo sora kapaniyo. Uygulama yardimci olurmusunuz.

- - - Eklendi - - -

Arkadslar ben mobil odin yukledim fakat sorun yasiyorum dumping gibi bi uyari geliyo sonra mobilodin.txt gibi dosya uyari veriyo sora kapaniyo. Uygulama yardimci olurmusunuz.