İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
620 oyun icin biraz kucuk kalabilir. 3.8" ekrani var. Ayni donanima sahip lumia520 daha mantikli olabilir. Tabi imkan varsa maddi olarak lumia720'ye cikabilirse hem 4.3" ekran hem de 2000mAh batarya var.

sezrar

sezrar

Üye
arkadaşlar uygulamalar bölümüne de yazdım yersizse silinebilir ama aynısını yapıştırıyorum buraya konu daha güncel olduğu için

random olarak görüntüsüz konuşma yapabileceğimiz bir uygulama var mı benim sene sonuna kadar İngilizcemi geliştirmem lazım bunun tek yolu canlı bir insanla konuşmak. Bu tarz bir şey var mı mağazada? Teşekkürler

ardacumhur

ardacumhur

Üye
arkadaşlar uygulamalar bölümüne de yazdım yersizse silinebilir ama aynısını yapıştırıyorum buraya konu daha güncel olduğu için

random olarak görüntüsüz konuşma yapabileceğimiz bir uygulama var mı benim sene sonuna kadar İngilizcemi geliştirmem lazım bunun tek yolu canlı bir insanla konuşmak. Bu tarz bir şey var mı mağazada? Teşekkürler

Orada da cevap verdim ama :)

adalar42

Üye
hmm.kuzenime sölim birazdaha para toplasın 820 alsın benim gibi :)

PureFood

PureFood

Üye
620 oyun icin biraz kucuk kalabilir. 3.8" ekrani var. Ayni donanima sahip lumia520 daha mantikli olabilir. Tabi imkan varsa maddi olarak lumia720'ye cikabilirse hem 4.3" ekran hem de 2000mAh batarya var.

Yine de ram olayından kaybediyor. :(

serinaga

serinaga

Üye
Kredi kartı konusuna gelince, bu kadar önyargılı olmana gerek yok. En kötü ihtimal sanal kart oluştur. 1 hafta zaman ver o karta, bir kaç gün sonra çekiyorlar ücreti. Hafta dolunca da sanal kartın kapanmış oluyor. Her şey bu kadar basit.
Bahsettiğiniz sanal kart nasıl kullanılıyor tarif edermisiniz.
[/QUOTE]

Sanırım bununla ilgili konu açacağım :allalla:

• Beğen
Tepkiler: power_24
serinaga

serinaga

Üye

Sanırım bununla ilgili konu açacağım :allalla:

Aç dostum aç. Vatana millete hayırlı uğurlu olur.
[/QUOTE]

Bakıyorum da çoğu kişi sanal karttan bi haber, evet evet kararımı verdim, konuyu açacağım ama nereye açsam ki ? Sevgili modlarım bir fikir bekliyorum ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Windows Phone Genel'e Wp mağazada sanal kartla uygulama satın alma olur abi

• Beğen
Tepkiler: serinaga
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Konu açılınca da "Ben şu bankadayım o nasıl açılıyor" diye gelenler çok olacak. Acaba tüm bankalardan örnek mi yapsak :hmmm

• Beğen
Tepkiler: serinaga

adalar42

Üye
selam beyler,ben sokakta akşamları dolaşırken yada eve gelirken hava kararmış oluyor ve lumia 820'mi açtığımda bazen ekran parlak oluyor bazende parlaklığı gidiyor bu parlaklığı nasıl ayarlayabilirim ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aleykümselam, Ayarlar/Parlaklık/Orta yap ve otomatik kapalı olsun.

YkPkY

YkPkY

Üye
Aleykümselam, Ayarlar/Parlaklık/Orta yap ve otomatik kapalı olsun.
işte odurum saçmalık.karanlık ortamdaekran parlaklığını istediğimiz gibi ayarladığımızda otomatikmen ayarlaması lazım otomatik ayarda.symbian nakialarımda bu böyleydi.2 aydır isyanım bu duruma 50 kere geri bildirim yaptım.
düşük yada orta yaptığındada dışarda güneş altındA ekranı göremiyorsun.ya yüksek yapacaksın yada otomatik yapacaksın.
bu duruma ayarım

serinaga

serinaga

Üye
Konu açılınca da "Ben şu bankadayım o nasıl açılıyor" diye gelenler çok olacak. Acaba tüm bankalardan örnek mi yapsak :hmmm

Aslında hepsinin altyapısı aynı, detaylarda çok az farklılık gösterebilir ama önemli değil, bir sanal kart için nelere gerek duyulur, nasıl oluşturulur ve nasıl kullanılır şeklinde genel olarak ele alacağım ama bir banka üzerinden örnekleme yapacağım tabiki, haydi bakalım çalışmaya başlayalım :eller:

komando04

komando04

Üye
Akıllı telefon nedir ? Bilgisayar gibi internete girebilen, oyun ve uygulamaları sorunsuzca çalıştıran alet değil midir ? Evet

O zaman Lumia 920 bir akıllı telefon değil, Nokia beni akıllı telefon vaadiyle kandırdı bu kadar basit

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/s3-ten-lumia-920-ye-gectim-pismanim-784147.html

kardeşim senin yaptığında ayıp ama şimdi,biraz fanlık gibi yani,herkesin kendine göre bir hobisi var,ben mesela hayatta android kullanmam ve nokiadan başka bir telefonu elime aldığım zaman bana oyuncak hissi veriyor,şimdi ben s3ü çok inceledim mağazası gerçekten geniş iyi cihaz olabilir donanım olarak ama android ve tasarımını hiç sevmedim ve 920yi inceledim s3e göre giderilebilecek çok eksiği vardı ama ben gidip onu aldım 4-5aydır kullanıyorum Allaha şükür memnunum.şimdi sana söylüyorum madem almışsın suçu nokiada arama sende gidip 1650 tllik bir telefon alacağın zaman bir mağazada inceleyip kurcalayıp öyle alsaydın.o zamanda neyi var neyi yok anlardın,ama şimdi gereksiz yorumların ve haksızlık ediyorsun isteyen istediğini alır ama daha öncesinde iyice incelemek lazım hayırlı günler

power_24

Üye
Akıllı telefon nedir ? Bilgisayar gibi internete girebilen, oyun ve uygulamaları sorunsuzca çalıştıran alet değil midir ? Evet

O zaman Lumia 920 bir akıllı telefon değil, Nokia beni akıllı telefon vaadiyle kandırdı bu kadar basit

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/s3-ten-lumia-920-ye-gectim-pismanim-784147.html

Yazdığın şikayetler kısmen s3 dede mevcut ayrıca kısayol wifi ve 3g ayarı yok demişsin ama var magazada.bence önyargıylan yaklaşmıssın telefonuna ha birde onun bunun söylemesıylen telefonundan sogutmuslar senı.Tamam kabul edıyorum bazı eksiklikler var ama sende iyi biliyorsun ki yakında gelecek olan güncellemeylen bu eksiklikler giderilecek.

serinaga

serinaga

Üye

işte odurum saçmalık.karanlık ortamdaekran parlaklığını istediğimiz gibi ayarladığımızda otomatikmen ayarlaması lazım otomatik ayarda.symbian nakialarımda bu böyleydi.2 aydır isyanım bu duruma 50 kere geri bildirim yaptım.
düşük yada orta yaptığındada dışarda güneş altındA ekranı göremiyorsun.ya yüksek yapacaksın yada otomatik yapacaksın.
bu duruma ayarım

:allalla: benim Lumia 820 gayet iyi ayarlıyor parlaklığı, ayar olarak düşük ve otomatikte ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

bu duruma ayarım
Abi zaten symbianda ki gibi otomatik yapıyor, biz şarj tüketiminden kaçmak için bu ayarı sabitliyoruz. :) Ben orta ve otomatik kapalı durumda gün ışığında rahatlıkla kullanıyorum, şuana kadar bir sıkıntım olmadı çok şükür... Belki sende güneş ışığında okunabilirlik kapalı olabilir!!!

Tamam Gökçen konuyla ilgili bir derleme yapıp yayınlayayım dediğin yerde ...
İyi olur abi, bir çok kişiye faydalı bir konu olacağından hiç şüphem yok.

Üst Alt