benmde dikkatimi çekti bu güncelleme şimdilik sus payı gibi bişey galiba büyük güncelleme bu değil ms hiçbişey yapmamış olamaz
Microsoft şu an hala eksikler ve geliştirmeler üzerinde çalışıyor.
Donanımın performansını düzenleyici, iyileştirici güncellemeler ile küçük sistem eklentilerini ise Nokia belli aralıklarla yapıyor.
Microsoft önümüzdeki süreçte çalışmalarını toptan yansıtacak.
Microsoft sessiz sedasız tamamen işine odaklanmış bir şekilde geliyor.
Adeta kuzuların sessizliği modunda![]()

fırtına öncesi sessizlik![]()

Daha doğru oldu![]()

arkadaşlar acil bir sorum var. ben bu güncellemeye yer açabilmek için satın aldığım bir uygulamayı silmiştim şimdi tekrar yükleyemiyorum. ms bu kadar basit hata yapar mı ne yani silip tekrar yüklemek için iki kere satın almam mı gerekiyor şimdi? yaşayan var mı bunu? ayrıca kapasite kontrolü yaklaşık 20 dakikadır bekliyor hesaplayamadı o kadar çok uygulama olmamasına rağmen

bir kere satın aldıgınız uygulama için bir daha ücret ödemezsiniz.satın alma geçmişinizen uygulamayı tekrar ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.arkadaşlar acil bir sorum var. ben bu güncellemeye yer açabilmek için satın aldığım bir uygulamayı silmiştim şimdi tekrar yükleyemiyorum. ms bu kadar basit hata yapar mı ne yani silip tekrar yüklemek için iki kere satın almam mı gerekiyor şimdi? yaşayan var mı bunu? ayrıca kapasite kontrolü yaklaşık 20 dakikadır bekliyor hesaplayamadı o kadar çok uygulama olmamasına rağmen
Kapasite kontrol kısmına girdiğinizdeki o çember bende döne döne bir hal oldu. Telefonu 4 kere kapatıp açtım. Her seferinde birkaç dakika bekledim. Belki alakası vardır diye internet bağlantısını kapattım denedim. Bana mısın demedi sağ olsun! Yok kullanamıyorum kapasite kontrol özelliğini. Nokia'ya geri bildirime girip ayarlardan, verdim veriştirdim inşallah bir yerlere gidiyordur oradan yazdıklarımız. Sinir etti beni bu güncelleme olayı. Telefon anca normal ısısına döndü yuh yani.
ilk açılışta 3-4 dakika sürdü ama şimdi yarım dakikada açılıyor hafıza kartını çıkarıp dener misin bide belki ondan da olabilir okuma yazma hızı düşük olduğu içinKapasite kontrol kısmına girdiğinizdeki o çember bende döne döne bir hal oldu. Telefonu 4 kere kapatıp açtım. Her seferinde birkaç dakika bekledim. Belki alakası vardır diye internet bağlantısını kapattım denedim. Bana mısın demedi sağ olsun! Yok kullanamıyorum kapasite kontrol özelliğini. Nokia'ya geri bildirime girip ayarlardan, verdim veriştirdim inşallah bir yerlere gidiyordur oradan yazdıklarımız. Sinir etti beni bu güncelleme olayı. Telefon anca normal ısısına döndü yuh yani.
ilk açılışta 3-4 dakika sürdü ama şimdi yarım dakikada açılıyor hafıza kartını çıkarıp dener misin bide belki ondan da olabilir okuma yazma hızı düşük olduğu için

620 için mi diyor acaba
Hafıza Kartı > NL920![]()