lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Özgür kaç mb?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bir değişiklik yok kapasiteden başka gözle görülür şahsen ben bir kaç özellik daha gelir diyordum şahsen hayal kırıklığı yaşadım :hmmm

serinaga

serinaga

Üye

Valla bitmedi ha.
Tam veri taşıma işlemi de bitti. Açıldı, güncelleme tamamlandı dedi, pin kodu girdim.
Başlat ekranı göründü.
Ardından:

"Güncellemenin düzgün çalışması için telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekiyor" :ah

İşte bu çok komikti :zuhaha:, Hoş işin ucunda Microsoft varsa yeniden başlatmayı gözardı etmemek lazım :kop2:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Güncelleme kaç mb bilemiyorum 8mbps nette 3 dakika sürdü inmesi :hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sorma abi ama Nokia kaynaklı abi bu güncelleme :)

saynesim

saynesim

Üye
Görüntülü Konuşma yine yok yine

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Bende kapasite kontrolü sürekli dönüp duruyor bi bitmedi bu normal mi yoksa hatalımı güncelledik :S

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çok mu fazla veri var?

saynesim

saynesim

Üye
Bence bu güncelleme Nokia'nın Microsoft un değil yavaş yavaş Microsoft Windows Phone güncellemeleride gelir

IVI-Elia

Üye
Bende kapasite kontrolü sürekli dönüp duruyor bi bitmedi bu normal mi yoksa hatalımı güncelledik :S

Çok uyg. alakalı olabilir.Bendeki beta ve hiçbir sıkıntı yok diğer klasörü 1GB seviyesinde seyrediyor.Bu arda o kapasite kontolu uyg. her uyg. yükleyip kaldırdıktan sonra oluşan, skydrive dosyalarını yıklerken oluşan atıl ve diğer atık dostları siler ancak "tarayıcınızın çöp doyalarınızı silmez bunu yapmak için tarayıcıyı açın"

- - - Eklendi - - -

Bence bu güncelleme Nokia'nın Microsoft un değil yavaş yavaş Microsoft Windows Phone güncellemeleride gelir

Zaten öyle "Nokia Update For Windows Phone"

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
Çok uyg. alakalı olabilir.Bendeki beta ve hiçbir sıkıntı yok diğer klasörü 1GB seviyesinde seyrediyor.Bu arda o kapasite kontolu uyg. her uyg. yükleyip kaldırdıktan sonra oluşan, skydrive dosyalarını yıklerken oluşan atıl ve diğer atık dostları siler ancak "tarayıcınızın çöp doyalarınızı silmez bunu yapmak için tarayıcıyı açın"

- - - Eklendi - - -

Zaten öyle "Nokia Update For Windows Phone"
Beklemeli miyim yani?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:evet:

hasansen_83

hasansen_83

Üye
peki nerde bu
htc cile r onlardan ses yokmu onlara gelmedımı guncelleme biri ses versınd ebakalım bu guncelleme Nokia nın mı Microsoft un mu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
peki nerde bu
htc cile r onlardan ses yokmu onlara gelmedımı guncelleme biri ses versınd ebakalım bu guncelleme Nokia nın mı Microsoft un mu

Bu Nokia'nın yaptığı eklentileri içeren bir güncelleme.
HTC'cilerden ses çıkmaması normal.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abi resimlere bakarsan Nokia Updates for Windows Phone yazıyor :hmmm

alical33

alical33

Üye
Abi resimlere bakarsan Nokia Updates for Windows Phone yazıyor :hmmm

benmde dikkatimi çekti bu güncelleme şimdilik sus payı gibi bişey galiba büyük güncelleme bu değil ms hiçbişey yapmamış olamaz

Üst Alt