CyanogenMod 7.2 v4.1

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
kamera durumu nasıl çekim kalitesi nasıl? kamera 3 e düşüyor mu

zaten kamera 3 mp ama t20 de 5 die gösteriolar.Herhangi bi fark yok hatta video modunda yakınlaştırma geliyor.

PremiumLife

PremiumLife

Üye
swap desteklimi hocam??

Immortalxtr

Üye
yükleyemıyorum sürekli çeşitli hatalar çıkıyor yardım edebilicek biri varmı Allah rızası için ????

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
yükleyemıyorum sürekli çeşitli hatalar çıkıyor yardım edebilicek biri varmı Allah rızası için ????

size önerim imzamdaki bir diğer rom olan fundowsky i indirin. daha iyi onu yukleyin

serhatglby

Üye
yardım edermsnz cyanogenmod 7.2 v4.1 sd kartamı kopyalıcaz napcaz ben hiç birşey anlamdım
telefonum turcell t20

TheNazi

Üye
Yahu swap alanı oluşturuluyor mu hocaaam

palpolisi

palpolisi

Üye
slm arkadaşlar bende Cube u30GT tablet var çin malı ben buna rom yüklemek istiyorum bulduğum rom lar da root+En+4.1 jelibean gibi şeyler yazıyor ben bunu Yüklersem tabletin dili ingilizce mi olur olursa marketten türkçe dil bulabilir miyim ben root yapamadım tableti o yüzden yüklemek istiyum ekran resmi bile alamıyorum çok uygulama Denedim ama sonuç olumsuz.

Wolwessemih

Üye
Benim telefon Galaxy gio ona bunu yukledım telefen bidaha açılmadı ekrana hiç bişey gelmiyo şarj ederkende gostermıyo bi yardım edersenız sevınırım.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
yahu bu t 20 için arkadaşlar. Sanırım gil ya edin ile stock rom atacaksın olması garantiye ver bir şey deme program atarken oldu de

emre_ordulu

Üye
huawei visiona olurmu

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
>T20 için

azizpierre

Üye
YARDIM LÜTFEN !!! ACİL !!
Arkadaşlar..
Kullanmakta olduğum cihaz
Huawei U8650 TURKCELL T20.
Cihazda Cyanogemmod7.2-benru89-v4 yüklü
Android Sürümü
2.3.7
Nemus Launcher
kullanıyorum.

Her konuda memnunum ama
telefon görüşmesi yaparken ekran kapanıyor. Cihazın sağ üst köşesinde kırmızı bir ışık yanıp sönüyor. Bataryayı çıkarıp takmadan ekran açılmıyor. Sorunun kaynağı ne olabilir? Çözümü var mı? Varsa nedir? Yardım edin lütfen.. Şimdiden Teşekkür Ediyorum...

Sorunu video ile göstermeye çalıştım..

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız