Splashscreen.mif Editleme Ve Svg Convert Eğitimi

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

akflat

Üye
arkadaşım yardım eebilirmisin Siscontents ile yaptığım resimlerde gözüken temada rehber listesi isimlerin başındaki iconları değiştirmek istiyorum ve tema üst barındaki siyahi kısmı renklendirmek istiyorum bahsi geçen temanın içerisinde ne ile adlandırılmaktadır

- - - Eklendi - - -

arkadaşım yardım eebilirmisin Siscontents ile yaptığım resimlerde gözüken temada rehber listesi isimlerin başındaki iconları değiştirmek istiyorum ve tema üst barındaki siyahi kısmı renklendirmek istiyorum bahsi geçen temanın içerisinde ne ile adlandırılmaktadır
resimleri ekliyorum :

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bahsettiğin şekilde editlemek çok ince vectorel imajlar kullanmanı gerektiri bunu baştan söyleyim.Ama yinede bölümlerin isimleri Status pane ile Available Contacts ikonlarıdır.Aşağıdaki resimden nasıl arama yapacağın örneklemesini yaptım.:oke:

Ekli dosyalar

emre.koc

emre.koc

Üye
:tşk:

• Beğen

akflat

Üye
Bahsettiğin şekilde editlemek çok ince vectorel imajlar kullanmanı gerektiri bunu baştan söyleyim.Ama yinede bölümlerin isimleri Status pane ile Available Contacts ikonlarıdır.Aşağıdaki resimden nasıl arama yapacağın örneklemesini yaptım.:oke:
teşekkür ederim

• Beğen
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
teşekkrler :oke:

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: eline sağlık

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
vector programını nasıl tamsürüm olarak kullanabilirim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt