Son Dakika:Turkcell Kontöre Zam Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Son Dakika:Turkcell Kontöre Zam Geldi
Turkcell kontöre zamTurkcell, yarından itibaren geçerli olmak üzere fiyat ayarlaması yaptı.

17.12.2007 21:20Firmadan yapılan yazılı açıklamada, kısa mesaj ve kısa mesaja bağlı servisler, bireysel ve kurumsal faturalı ses ve ön ödemeli kontör kart ücretlerinde 18 Aralık 2007 itibarıyla geçerli olmak üzere fiyat ayarlaması gerçekleştirildiği belirtildi.

Ön ödemeli aboneler için diğer GSM operatörlerine doğru yapılan aramaların dakika fiyatının azaltıldığı dile getirilen açıklamada, ''Ön ödemeli hatlarda, 100 kontörlük kart 16,0 YTL, 250'lik kart 36,5 YTL, 500'lük kart 68 YTL, 1000'lik kart ise 126 YTL oldu. Diğer GSM operatörlerine yapılan çağrıların dakika ücreti ise 7 kontörden 4,99 kontöre indirildi'' denildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Kurumsal abonelere sunulan indirimli seçenekler, uluslararası Grup 1 ülkeleri PSTN numaralarına yapılan çağrılar dışındaki uluslararası aramalar, yurt dışında iken yapılan ve alınan çağrı ücretleri, cepten internet ve bilgisayardan internet ücretleri ise değişmedi. Faturalı hatta sahip aboneler, 'Bizbize Hepimiz' tarifesi ile dakikası en fazla 15 Ykr'ye konuşmaya devam diyor. Ön ödemeli hatta sahip aboneler 'Bizbize Canımın 3'ü' tarifesi ile 25 kontör karşılığında 3 Turkcell numarası ile 60 dakika, 'Bizbize Hepimiz' tarifesi ile de 50 kontör karşılığında tüm Turkcell numaraları ile 60 dakika konuşma hakkı kazanıyor. Ayrıca 'Dakikabizden' ve 'Konbara' programları ile fatura tutarına ve yüklenen kontöre göre bedava dakika/kontör uygulaması devam ediyor.'' Açıklamada, Turkcell'in yeni düzenlenen fiyatlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye ''www.turkcell.com.tr'' adresinden, Müşteri Hizmetleri'nin ''444 0 532'' ve ''444 0 535'' no'lu telefonlarından, TurkcellExtra ve Turkcell abone merkezlerinden ulaşılabileceği bildirildi.

danger03

danger03

Üye
bu türkcell abone sayısındada önde zam yapmada da :)

Salihyet

Salihyet

Üye
en iyisi avea kardeşim turkcell de 1 ay boyunca 500 sms atmak istesen her yöne almak zorunda kalacağın kontör miktarı belli ama avea hem sms de kolaylık sağlıyor hemde avea lılarla rahatça konuşabiliyoruz.. şahsen hiç turkcell i aramamaya özen gösteriyorum o zaman kont. bitebiliyor :ehe

Nazy

Nazy

Üye
İyi ki Burda Küfür Etmek Yasak...
Yine Zam yeni zam
Aynen Yansıtıcam Bizim Patroına Yıl Yaklaşıyo:@

arslansem

arslansem

Üye
Kontüre zam yapıyolar sesimiz çıkmasın diye dakika ücretini azaltıyolar :)
1 ay sonra dakika ücreti eski haline döner bence:oke:

osezer10

osezer10

Üye
hep zam hep zam nereye kadar gidecek acaba???:(

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Türkcell Kullanıp Kazıklanmaktan Zevk Alan Mazoşistler Var Maalesef

fatal19ty

fatal19ty

Üye
bune ya babamız bonkörmü konuşamıycazda atık ya bune yeter artık zam zam zam donumuzu da alcaklar yakında

sonbela

sonbela

Üye
Numara Taşınabilirliği Çıksın
Turkcelle Son Elvedayı Vericem:@
Numara Taşınabilirliği bence kötü nasıl olucak mesela 535 aveaya gecirdik ben kimin hangi operatörü kullandıgını nereden bilecegim:(
Kazıkcell i sevmiyorum yaa

bora006

bora006

Üye
kazıklanmaya devam

o9uz

o9uz

Üye
turkcell milletin ümüğüne çöktü yavaş yavaş herkes bırakıyo ama.2 seneye kalmaz avea ve telsim bunla kafa kafaya olur.avea ve vodaone un kampanyaları hem daha iyi hem daha ucuz.son sahneler bunlar bence.hatlarda ucuzladı zaten

ukalgs

ukalgs

Üye
bunlar çok kazıkçı ya

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nedense bende 8 Yıldır turkcell kullanıyorum. Avea'da oldu vodafone'da ama sonuç olarak her zaman geçerli hattım Turkcell oldu ve olacak.

Rehberin %90'ı turkcell olunca böyle oluyor. Şimdi olsun aveadan ucuz ararsın diyeceksiniz. Eee beni arayanlar? En basitinden annem babam vs.

Onları da geçtim numaram sabit 7-8 senedir duyursalarda sesli mesajla veya sms ile ne olacak ki. Rehberimde kullanmadığım numaralar var kaç yıllık arkadaşlarım ayda yılda bir görüştüğüm insanlar onlar bilmeden değişecek numaram.

Her zaman Turkcell benim için. :oke: