Dilan Çatlak'ın Babası İbrahim Tatlıses Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Dilan Çatlak'ın Babası İbrahim Tatlıses Mi?



Sunuculuğunu Uğur Arslan ve Songül Karlı'nın yaptığı tanıştırma programında şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. FOX TV ekranlarında yayınlanan programın solistliğini yapan Dilan Çıtak isimli bayanın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddiaları herkesi şok etti. Bu ilginç durum medyayı epey süre meşgul edeceğe benziyor. İbrahim Tatlıses'in bir kızı daha var mı, varsa gerçekten Dilan Çıtak mı ve neden bugüne kadar ortaya çıkmadı? Bu durum oldukça fazla merak uyandırdı. Herkesi şok eden gelişme hakkında İbrahim Tatlıses'ten bir yanıt gelecek mi bu da merak uyandırıyor.


Su Gibi programının daimi konuklarından biri bu iddiaları ortaya attı. Solist Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu iddia etmesi üzerine stüdyoda herkes şoka uğradı. Yaşanan bu bahsi geçen durumun ardından genç solist ne yapacağını şaşırdı ve stüdyoyu terk etti. Böyle bir tepki vermiş olması da iddiaların doğru olabileceğini gösterdi. Sunucu Songül Karlı ve Uğur Arslan da nasıl bir tepki verecekleri konusunda kararsızlık yaşadılar. "Bunu biz biliyorduk söylemek istemedik. Dilan pek dillendirmek istemedi"sözlerini sarf etmeleri de izleyicileri şaşırttı.

İddiaları ortaya atan Su Gibi programının daimi konuklarından biri olan Sami Bey oldu. Dilan Çıtak'ın stüdyoyu terk etmesinin ardından neden olduğu durum yüzünden pişmanlık yaşayan Sami Bey'e Songül Karlı'dan da tepki geldi. Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'in vurulduğu haberini aldığında da apar topar hastaneye gittiği bilgisi ortaya çıktı. Yaşanan bu gelişmelerin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor. İbrahim Tatlıses'in bu iddialara nasıl cevap vereceği de merak konusu oldu. Yakın süreçte bu olay hakkında da yeni gelişmelerin yaşanacağı düşünülüyor.
 


haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Anası bilir
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface ve hikmet366
x-scarface

x-scarface

Üye
Adam pancar motoru gibi zaten olurmu olur yani..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt