aa niye diskalifiye oluyorum aklıma cevap gelmiyor :pro: olmaz cevap yaz
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi kayahan14' Alıntı: aa niye diskalifiye oluyorum aklıma cevap gelmiyor Genişletmek için tıkla ... olmaz cevap yaz
kayahan14' Alıntı: aa niye diskalifiye oluyorum aklıma cevap gelmiyor Genişletmek için tıkla ... olmaz cevap yaz
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Egemenlik Genişletmek için tıkla ... çok uzaklardasın
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi Faciaa01' Alıntı: Felsefi özgürlük Genişletmek için tıkla ... yaklaştın ama başka konular
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: siyasal parti ve muhalefet Genişletmek için tıkla ... yaklaştınız
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: düşünce özgürlüğù Genişletmek için tıkla ... felsefdn bi konu - - - Eklendi - - - HEPSİ YANLIŞ
x-scarface' Alıntı: düşünce özgürlüğù Genişletmek için tıkla ... felsefdn bi konu - - - Eklendi - - - HEPSİ YANLIŞ
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Siyasal sistem Genişletmek için tıkla ... sihirli kelime çok yaklaştın - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Siyasal Özgürlük Genişletmek için tıkla ... yanlış - - - Eklendi - - - SorgulayanAdam' Alıntı: Diyalektik Devlet Felsefesi Genişletmek için tıkla ... yanlış
x-scarface' Alıntı: Siyasal sistem Genişletmek için tıkla ... sihirli kelime çok yaklaştın - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Siyasal Özgürlük Genişletmek için tıkla ... yanlış - - - Eklendi - - - SorgulayanAdam' Alıntı: Diyalektik Devlet Felsefesi Genişletmek için tıkla ... yanlış