Here Drive+ Beta Mağazadan Kayboldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ali Kemal abi geçenlerde birine atfen bi mesaj yazmıştı abi, çok hoşuma gitmişti diyordu ki; (aklımda kaldığı kadarı ile:D) Görüntülü görüşme bu kadar önemli mi! Sanki her gün görüntülü görüşme yapıyorsunuz, görüntülü görüşmeyi ben bir defa yaptım oda denemek içindi.:kıskıs: Yani benzetmem şu ki; Sanki her yerde her dakika navigasyon yapıyoruz... Zaten şuan ki beta sürüş ile kararlı sürüm arasında ne fark olacaktır ki. :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ali Kemal abi geçenlerde birine atfen bi mesaj yazmıştı abi, çok hoşuma gitmişti diyordu ki; (aklımda kaldığı kadarı ile:D) Görüntülü görüşme bu kadar önemli mi! Sanki her gün görüntülü görüşme yapıyorsunuz, görüntülü görüşmeyi ben bir defa yaptım oda denemek içindi.:kıskıs: Yani benzetmem şu ki; Sanki her yerde her dakika navigasyon yapıyoruz... Zaten şuan ki beta sürüş ile kararlı sürüm arasında ne fark olacaktır ki. :)

İnan çok kullanan vardır ben zaman zaman çok kullanıyorum mesela görüntülü görüşmede bence önemli bir mevzu ayrıca tabi herkezin kendi düşüncesi farklı

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Aynen abi görüntülü konuşma çıksa hiç yapmayabilirim hatta yanlışlıkla yapmayayım diye hattımı görüntülüye kapatabilirim :kıskıs:

Navigasyonu bugün kullandım ben hata yada eksiklik göremedim o yüzden beta yazısı hiç rahatsız etmiyor :)

serinaga

serinaga

Üye

Yani haksızda sayılmazsın be Gökçen, ama o kadar alışmışız ki GÜNCELLEME olayına, adamlar var ya hiçbir şey değiştirmeden versiyon no.sunu değiştirip mağazaya koysalar inan keyif alır hale geldik :kıskıs: hoş benimde boşluğuma gelmiş "Hadi yaaa" deyivermişim gitmiş :aha:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
saynesim

saynesim

Üye
Çok güzel sevindim tekrar gelmesine fakat güzel bir güncelleme olsaydı daha iyi olur du

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

İnan çok kullanan vardır ben zaman zaman çok kullanıyorum mesela görüntülü görüşmede bence önemli bir mevzu ayrıca tabi herkezin kendi düşüncesi farklı
Elbette sevgili dostum, zaten ben de sıkı bir kullanıcıyımdır. Gerçi skype ile görüntülü görüşme beni şimdilik avutuyor. :)

Aynen abi görüntülü konuşma çıksa hiç yapmayabilirim hatta yanlışlıkla yapmayayım diye hattımı görüntülüye kapatabilirim :kıskıs:
Navigasyonu bugün kullandım ben hata yada eksiklik göremedim o yüzden beta yazısı hiç rahatsız etmiyor :)
Şimdi yanlışlıkla demişsin ya, sanki böyle yazınca normal görüşme ile arasında fark varmış gibi algıladığım için, şu cevabı yazma gereği duydum; Görüntülü görüşmeler bildiğim kadarı ile normal tarife üzerinden ücretlendiriliyor, eğer kullandığın bir paket varsa ücret bu paketten mahsup edililir. (Yanlışım varsa düzeltelim lütfen) Navigasyon konusunda benimde sıkıntım yok çok şükür, ama şu değişen adres bilgilerini güncellemerine biraz daha önem vermeliler diye düşünüyorum.

serinaga

serinaga

Üye
ARKADAŞLAR Here Drive + Beta Artık Mağazada, Sıkıntı YOK ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yani haksızda sayılmazsın be Gökçen, ama o kadar alışmışız ki GÜNCELLEME olayına, adamlar var ya hiçbir şey değiştirmeden versiyon no.sunu değiştirip mağazaya koysalar inan keyif alır hale geldik :kıskıs: hoş benimde boşluğuma gelmiş "Hadi yaaa" deyivermişim gitmiş :aha:
:kıskıs: çok haklısın abi, aynen katılıyorum sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt