KeLime Oyunu YaRışMası BaşLadı...!!__[10.GüN]

Sponsorlu Bağlantılar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Ya reis bildik soruyu ama gogılda çıkmasın yaw zor sor biraz cidden :zzz:

olum bune la google yasak la eğer bidaha böyle olursa diskalifiye olucaktır haberiniz olsun yarından itıbaren büyük düzenleme kurallar gelecektir

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Reis nereden bileceksin googledan bakmayacağımızı soruların çok basit yer ismi falan yapma çıkıyor hemen

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Hee yarışma formatı değişcek :hmmm

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
yarışma sarmıyor beni artık soruları dengele :hmmm

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
genel kültür aradigin tarz gibi kanımca

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bencede genel kültür iyi olur gibi

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
örnek verin genel kültüre

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
armutun iyisini ayilar yer vardi genel kültüre dayali yani gugildan cevabini bulamazsin

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
DUYURU

ARKADAŞLAR YARIŞMA KONUMUZ UZADIĞI İÇİN KONU DAĞILDI DÜZEN BOZULDU

YARISMACILARIN BİRBİRLERİNE HİTAP KELİMELERİ DİKKAT ETSİNLER.

Konu sahibinin görevinı veya yaptıği işi sorgulamayınız.

AYRICA YARIŞMA ÖDÜLÜ 7:tl: olarak belirlenmiştir.

Bilginize sunulur.BOL ŞANSLAR

Kayahan14

Kayahan14

Üye
:hmmm

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Yarişmaci arkadaşlarin dikkatine bugünkü sorularin hepsini akşama doğru paylaşacam şuan dersane var bilginize.

BYFECI

BYFECI

Üye
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
İlk 10 dışı olanlara Haksız Olan Bir Yarışma Olarak Görüyorum , Konunun 10 Kişi içinde Dönmesi. Neyse Bol Şanslar.

x-scarface

x-scarface

Üye
İlk 10 dışı olanlara Haksız Olan Bir Yarışma Olarak Görüyorum , Konunun 10 Kişi içinde Dönmesi. Neyse Bol Şanslar.
Yarışma herkese açık olsaydı puanlama nasıl olurdu güzel kardeşim hiç düşündün mü :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye

Yarışma herkese açık olsaydı puanlama nasıl olurdu güzel kardeşim hiç düşündün mü :)

BirŞey Demedim. Sadece Konunun 10 Kişi İçinde Dönmesi Diğer Üyelerin Üvey Evlat Olarak Muamelesi Görür Gibi Hissettim.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
BYFECI

BYFECI

Üye
BirŞey Demedim. Sadece Konunun 10 Kişi İçinde Dönmesi Diğer Üyelerin Üvey Evlat Olarak Muamelesi Görür Gibi Hissettim.

Öyle hissediyorsan sen de yarışmaya katılırsın bir dahakine. Ayrıca konu sahibiyle beraber 11 kişi.. ;)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bende zaten okuldayım müsait degilim. 16:30 dan sonra sorarsan sevinirim.

artık hepsini akşamları sorucam ona göre işinızi bataryanızı falan fİstan halledin yani

x-scarface

x-scarface

Üye
Tabi sende haklısın anlıyorum eğer katılmak istersen böyle şeylere konu sahiplerine bildirip katılabilirsin tabi ki neyse benden iyi bilirsin bu durumları nihayetinde :) iyi forumlar..

Üst Alt