Hıqh_VoLTaqe27
Üye
Ya reis bildik soruyu ama gogılda çıkmasın yaw zor sor biraz cidden![]()
olum bune la google yasak la eğer bidaha böyle olursa diskalifiye olucaktır haberiniz olsun yarından itıbaren büyük düzenleme kurallar gelecektir
Ya reis bildik soruyu ama gogılda çıkmasın yaw zor sor biraz cidden![]()
Reis nereden bileceksin googledan bakmayacağımızı soruların çok bale yer idmi falan çıkıyor hemen
Hee yarışma formatı değişcek![]()
yarışma sarmıyor beni artık soruları dengele![]()
Teşekkürler bende zaten okuldayım müsait degilim. 16:30 dan sonra sorarsan sevinirim.Yarişmaci arkadaşlarin dikkatine bugünkü sorularin hepsini akşama doğru paylaşacam şuan dersane var bilginize.
Yarışma herkese açık olsaydı puanlama nasıl olurdu güzel kardeşim hiç düşündün müİlk 10 dışı olanlara Haksız Olan Bir Yarışma Olarak Görüyorum , Konunun 10 Kişi içinde Dönmesi. Neyse Bol Şanslar.

Yarışma herkese açık olsaydı puanlama nasıl olurdu güzel kardeşim hiç düşündün mü![]()
BirŞey Demedim. Sadece Konunun 10 Kişi İçinde Dönmesi Diğer Üyelerin Üvey Evlat Olarak Muamelesi Görür Gibi Hissettim.
Teşekkürler bende zaten okuldayım müsait degilim. 16:30 dan sonra sorarsan sevinirim.
Tabi sende haklısın anlıyorum eğer katılmak istersen böyle şeylere konu sahiplerine bildirip katılabilirsin tabi ki neyse benden iyi bilirsin bu durumları nihayetindeBirŞey Demedim. Sadece Konunun 10 Kişi İçinde Dönmesi Diğer Üyelerin Üvey Evlat Olarak Muamelesi Görür Gibi Hissettim.
iyi forumlar..