YGS AÇIKLANDI. Aşağıdaki adresten bakabilirsiniz https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1187
balcolu Üye Konu Sahibi Ygs açiklandi YGS AÇIKLANDI. Aşağıdaki adresten bakabilirsiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hikmet366 Üye ecel54' Alıntı: 2013 te açıklandı Genişletmek için tıkla ... YgS Sınavına girmedim için Takmıyorum Kafaya
ecel54' Alıntı: 2013 te açıklandı Genişletmek için tıkla ... YgS Sınavına girmedim için Takmıyorum Kafaya
alper94 Üye Geçen senede biz bugün girmiştik sınava 65bindeydim. Bu sene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çıkmış yememiş içmemiş çalışmışlar
Geçen senede biz bugün girmiştik sınava 65bindeydim. Bu sene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çıkmış yememiş içmemiş çalışmışlar
DaNq3rB0y Üye balcolu' Alıntı: Koskoca Maxicepte derece yapan çıkmadı mı? tüü... Genişletmek için tıkla ... Rezil olduk
balcolu' Alıntı: Koskoca Maxicepte derece yapan çıkmadı mı? tüü... Genişletmek için tıkla ... Rezil olduk
bboyQ7 Üye .Kerasus.' Alıntı: Ygs 4 317. Pmyo hedef Genişletmek için tıkla ... Bende 324 aldım . Inşallah kazanırız Pmyo'yu
.Kerasus.' Alıntı: Ygs 4 317. Pmyo hedef Genişletmek için tıkla ... Bende 324 aldım . Inşallah kazanırız Pmyo'yu