İzmirin en pahalı fotokopi ceken yeri...

Sponsorlu Bağlantılar

researcher

Üye
    Konu Sahibi
İzmirin en pahalı fotokopi ceken yeri...
ALINTIDIR:

Tahmin ediyorum İzmir’in en pahalı fotokopi çeken yeri… Tepecik Askerlik Şubesi’nin hemen karşısı, Motor Meslek Lisesi’nin yanı… Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler ama bugün nüfus cüzdanımın herbiri yarım dosya kağıdına 4 adet fotokopisi için verdiğim 2 YTL üzerine bu büfeyi hepinize tanıtma ihtiyacı hissettim! Tepecik dolaylarında işiniz olursa neyiniz var neyiniz yoksa 8-10 tane fotokopisini çektirin öyle gidin derim. Aksi takdirde resimde gördüğünüz büfede hayatınızın en pahalı fotokopisini çektirebilirsiniz. Söylemedi demeyin ;)
Yemin ettim, eğer aldığım diplomada yazdığı gibi “MALİYE”ci olursam bu büfenin benden çekeceği var… O 2 YTL’yi burnundan fitil fitil getirmezsem o diploma bana haram olsun :)

mservank

mservank

Üye
yuh 4 adet fotokopiye 2 ytl vi verlir getirseydin ben kendim tek tek aynısı yazardım çizerdim ne varsa artık

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
dostum senin izmirde ne işin var :S nasıl yani :s

--------------- Ekleme ---------------

alıntı yazısını şimdi gördüm :D :kop:

Quattro

Quattro

Üye
Askerlik şubesine ve trafik şubesine gelenleri sömürüyorlar işte sonuçta fotokopi lazım olunca en yakın yer orası ve herkez biran önce işini bitirmeyi düşündüğü için adam mecbur çektirecekler deyip fahiş fiyata fotokopi çekiyor.

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
ALINTIDIR:

Tahmin ediyorum İzmir’in en pahalı fotokopi çeken yeri… Tepecik Askerlik Şubesi’nin hemen karşısı, Motor Meslek Lisesi’nin yanı… Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler ama bugün nüfus cüzdanımın herbiri yarım dosya kağıdına 4 adet fotokopisi için verdiğim 2 YTL üzerine bu büfeyi hepinize tanıtma ihtiyacı hissettim! Tepecik dolaylarında işiniz olursa neyiniz var neyiniz yoksa 8-10 tane fotokopisini çektirin öyle gidin derim. Aksi takdirde resimde gördüğünüz büfede hayatınızın en pahalı fotokopisini çektirebilirsiniz. Söylemedi demeyin ;)
Yemin ettim, eğer aldığım diplomada yazdığı gibi “MALİYE”ci olursam bu büfenin benden çekeceği var… O 2 YTL’yi burnundan fitil fitil getirmezsem o diploma bana haram olsun :)

dostum bende izmir bornova askerlik subesinin karsindaki bakkaldan cektirdim 4kagıta 2ytl verdim bende :S cok pahalı cekiolar.

Nazy

Nazy

Üye
:kop::kop::kop:Bu Bi Anti Reklam Oldu Galiba

Ozan

Ozan

Admin
Bende aynı malum yere gittim ama fotokopiyi önceden baska yerde çektirmistim, o yüzden bu manzara ile karsılasmamam sevindirici yoksa çektigi kagitları almadan oradan uzaklasırdım :ehe

FirstClasss

FirstClasss

Üye
adam açık göz:)

sonbela

sonbela

Üye
ben Söyleyim abime izmir poligonda asker fotokopi ihtiyacını kargoyla burdan gönderirim sayfası 10ykr :D :D:D:D

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
aynen ben bu fotokopıcıyı gordum yanında motor meslek varya ondan pahalı ;)

bebetobebek

Üye
zabıtaya haber vereyim de görsünler :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Arkalı önlü fotokobi 250 kuruş gel vatandaş :ehe

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Bayaa Pahalıymıs :D

Üst Alt