mccauley
Üye
Arkadaşlar bu telefonumu bul olayında harita gelmiyor.Tam olarak ne yapıyoduk hatırlayamadım.Bi ara baya muhabbeti dönmüştü burda ama bulamadım kusura bakmayın.Yardım ederseniz sevinirim.
Teşekkür ederim abi.
telefondan servis acik olucak,bolge abd veya desteklenen diger ulkeler olacak.
bölge türkiye olması gerek. yoksa bulmuyor diye biliyorum.. ama o harita gelmemesi microsoft sitesi yüzünden diye biliyorum.. bazen çıkıyor harita , bazen çıkmıyor.. çok tartışmıştık bunu. türkiye için desteklemiyor diye ama ben yayınlamıştım screenshot alarak pcden.. türkiye içinde destekliyor. sadece site kıllık yapıp haritayı çıkarmıyor
Teşekkür ederim abi.

920 ye oyunları nasıl atıyoruz bilgisayardan bi yardımcı olun arkadaşlar
Arkadaşlar benim telefon büyüdü.
L9200 oldu.az sonra resimleri yükleyeceğim.ben mala bağladım artık siz ne dersiniz bilemem.
ama en büyük telefon bende![]()

yok abim ekran kocaman oldu.tam miyop bozukluğuna uygun.bende miyopum ama bu abartı oldu
Nokia Lumia 920 ve tüm Windows Phone 8'li cihazlara uygulama ve oyun yüklemesi sadece mağaza üzerinden yapılabilmektedir.
Mağaza harici uygulama & oyun yüklemek için sisteminizin unlock olması gerekir.Şu an için Windows Phone 8 unlock olmamıştır.
- - - Eklendi - - -
Şarjlı kılıf mı abi![]()

yok abim ekran kocaman oldu.tam miyop bozukluğuna uygun.bende miyopum ama bu abartı oldu![]()
ekran resmi çekip baktım ama hepsi nomal normal çıktı.ne iş anlamadım.tele restart çektim düzeldi.
telefonun ekranı büyüteçli gibi bi anda 5te 1 büyüdü.herşey kocamandı.bütün menüler, tarayıcı, gps.mercekle bakıyomuşsun gibiydi elime aldığımda.

nerdeymiş o yahu.bulamadım.bidaha deneyim dicektim.
ayarlarda ekran buyuteci var. Kurcalarken onu acmişsin herhalde![]()
harbiden nooluyo dedim yahu.allah razı olsun.o bugüne kadar hep açıktı ama iki parmağımla dokunacağım tutmuş oda tutmuş kendini büyütmüş
saolun arkadaşlarım

sende sağol abi.harbiden nooluyo dedim yahu.allah razı olsun.o bugüne kadar hep açıktı ama iki parmağımla dokunacağım tutmuş oda tutmuş kendini büyütmüş
saolun arkadaşlarım
Bitmiyor ki abi.Demek ki daha keşfedilecek çok şey var![]()

İsmet bunun için özel tasarlanmış bir aygıt var. Bu özellik işitme veya konuşma engelli ya da duyma zorluğu çeken kişilere kolaylık sağlamak içindir.Bir de orda TTY falan var hep onu merak ettim ama hiç kurcalamadım![]()
s
İsmet bunun için özel tasarlanmış bir aygıt var. Bu özellik işitme veya konuşma engelli ya da duyma zorluğu çeken kişilere kolaylık sağlamak içindir.