pirenuri
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1.90.2.0 sürümüne güncellendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüncellendi.
Anıl sende her bölümde geziyon mubarek iyi işler yapıyorsun helal olsun

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1.90.2.0 sürümüne güncellendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgüncellendi.

Güncelleme: 20.3.2013 Sürüm: 2.8.2.279
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.8.2.300
The facebook bende hiç açılmıyor. altta semboller var 4 tane ama ekranda hep . . . . . noktacıklar gidip geliyor. bende kaldırdım.
lumia güncellemelerini görüp indirebileceğimiz güzel bir uygulama.yalnız indirebilmek için 5 liraya satın almamız gerekiyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güncelleme: 20.3.2013 Sürüm: 2.8.2.279
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şeklinde yine burada daha önceki sayfalarda paylaşmıştım, çözümünü yine kendim buldum, uygulamayı silin, telefonu kapatıp-açıp mağazadan tekrar yükleyin tamamdır
Yahu arkadaşlar, UC Browser'ın son güncellemesinden sonra, bir linkin üzerinde basılı tutup "open in background" seçerek arka planda 6 sayfa açabiliyorduk, ama şimdi normal modda bu seçenek gelmiyor, speed moda alınca geliyor , yahu bir şey yaparken bir şeyi bozmaları sinir bozucu ...

Kaldırdıktan sonra telefonu kapatıp açtım, şimdi tekrar yükledim fakat işe yaramadı abi.Bu son güncellemeden sonra aşağıdaki sorunu ;
şeklinde yine burada daha önceki sayfalarda paylaşmıştım, çözümünü yine kendim buldum, uygulamayı silin, telefonu kapatıp-açıp mağazadan tekrar yükleyin tamamdır![]()

Kaldırdıktan sonra telefonu kapatıp açtım, şimdi tekrar yükledim fakat işe yaramadı abi.![]()
Tamam abi, speed modu açmayı unutmuşum.![]()
, ama bende speed mod kapalıyken de sorun yok işin ilginç yanı
:, ama bende speed mod kapalıyken de sorun yok işin ilginç yanı
:
nasiii
yok bende olmuyor abi.
denedim