Symbian Belle [Refresh & Fp2 Mod Paketi] [18.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye

ana iconların yerine geçerler. tabikide başka temalar kullanabiliyorsun.. evolsda kullanmıştım ben ve hiç bir sorun yaratmamıştı...

O zaman ben bi deniyim bu kabuk temayı bugün denerim e6 da bildiririm size..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ben bi deniyim bu kabuk temayı bugün denerim e6 da bildiririm size..
hım e6 mı.. onun için bir şey diyemem çünkü e6 nın ekran çözünürlüğü farklı hata alabilirsin...

sLeepLe

sLeepLe

Üye
hım e6 mı.. onun için bir şey diyemem çünkü e6 nın ekran çözünürlüğü farklı hata alabilirsin...

Biliyorum ekran çözünürlüğü farklı çok sorun yapıyo ama çoğu mod çalışıyo şimdi flaş atıyorum bakıcam çalışıyo mu :)

- - - Eklendi - - -

Çalışmadı telefon kendini yeniden başlatıyo sürekli..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum ekran çözünürlüğü farklı çok sorun yapıyo ama çoğu mod çalışıyo şimdi flaş atıyorum bakıcam çalışıyo mu :)

- - - Eklendi - - -

Çalışmadı telefon kendini yeniden başlatıyo sürekli..

anladım. hadi rast gele :) işte o yüzden birtek e6 ya evols cfw si yapmadım...

sLeepLe

sLeepLe

Üye

anladım. hadi rast gele :) işte o yüzden birtek e6 ya evols cfw si yapmadım...

Evols yapsan sistem bi hızlansa güzel olurda işte elinde telefon yok test edemiyosun :) senin paylaştığın modları kullanıyorum bende uyuyo ama kabuk tema oturumlar tipi ve bazı widgetlar olmuyo.. Teşekkürler yinede konu dağılmasın :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Evols yapsan sistem bi hızlansa güzel olurda işte elinde telefon yok test edemiyosun :) senin paylaştığın modları kullanıyorum bende uyuyo ama kabuk tema oturumlar tipi ve bazı widgetlar olmuyo.. Teşekkürler yinede konu dağılmasın :)
işte telefon olmadan zor... rica ederim :)

serifkarakiraz

Üye
hangi klasör nereye atıcaz txt lerde yazmıyo yükledim modlaro öyle duruyo neyi nereye atıcaz bilmiyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve bjkmert45
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hakan bu cfw de duvarkağıdı yeri var ya uda da ben ordan orjinalleri silip kendi istediğimi koydum sonra kaydettim flaş attım ama telefon açıldığında o duvarkağıdı ekranda olmadı ekran siyah oldu bunu nasıl hallederim..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bu cfw de duvarkağıdı yeri var ya uda da ben ordan orjinalleri silip kendi istediğimi koydum sonra kaydettim flaş attım ama telefon açıldığında o duvarkağıdı ekranda olmadı ekran siyah oldu bunu nasıl hallederim..

rofs2 de gerekli dosyayı düzenlemen gerek aklımda yok malesef ama pc'e geçince söylerim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yeni modlar gelmiş hayırlı olsun :) eline sağlık dostum.

manolyam63

manolyam63

Üye
tlf harıka oluyor bununla...

hüsmendayı

Üye
tesekkürler ustat eline saglık

Üst Alt