İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Yaaa, bir enayilik olduğu belliydi, neyse ki çözmüşsün, sorun yaşayanların kulağına küpe olsun ...

Arka plan görevlerinden ne zaman bir uygualama kapatsam, o uygulama bozuluyor/işlevini yerine getirmiyor. Benim de kulağıma küpe oldu valla :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Arka plan görevlerinden ne zaman bir uygualama kapatsam, o uygulama bozuluyor/işlevini yerine getirmiyor. Benim de kulağıma küpe oldu valla :)

uygulamayı engellediginde orada bir secenek cıkar.
"uygulamayı tekrar actigimda bu uygulamaya arkaplanda calışma yetkisi ver" şeklinde. Uygulamayı engellediginde o kutuyu işaretlersen sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye

uygulamayı engellediginde orada bir secenek cıkar.
"uygulamayı tekrar actigimda bu uygulamaya arkaplanda calışma yetkisi ver" şeklinde. Uygulamayı engellediginde o kutuyu işaretlersen sorun olmaz.

Güzelmiş, sağolasın :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia 720′nin 6.7 megapiksellik f1.9 diyafram açıklığına sahip kamerası özellikle loş ışıkta çok iddialı görünüyor. İşte Lumia 720′den çekim örnekleri;

PureFood

PureFood

Üye
O kutucuğa onay verip geri diyorum, yine izin verildi şeklinde çıkıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O kutucuğa onay verip geri diyorum, yine izin verildi şeklinde çıkıyor.
geri cikinca izin verilmiş gibi gozukur. Ayarlardan cikip tekrar gir ve kontrol et izinliler listesinde olmadigini goruceksin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İsmet Arka plan görevlerinde engellenmiş fakat izin vermek istediğin uygulamaya tıkla alttaki Uyg.arka plan görevlerini tekrar aç kutucuğunu işaretle ve çık. Uyguluma arka planda çalışır konuma gelmiş olur, tekrar engellemek için uygulamaya tıkla ve engelle seçeneğini seç.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar benim rehber biraz karıştı tabii benim aklımda karıştı bir danışayım dedim sizlere. Şimdi ben telefonu ilk kullanmaya başladığımda gmail hesabını kurdum. O şekilde açtım cihazı ilk seferinde. Sonradan hotmail hesabımı da ekledim. Cihaz gmail den rehberi alırken kişilerin sadece kayıtlı olan ilk numaralarını almış. Eğer bir kişinin birden fazla numarası kayıtlı ise gmail'e sadece ilk numaraları almış diğerlerini almamış. Ben de ne yaptım girdim gmaile o kişileri buldum telefona bu numaraları manuel olarak elle kayıt ettim. Tabii elle kayıt ederken pek dikkat etmeden sürekli google kişisini düzenleden girmişim herhalde gmail de şimdi örneğin iki tane numarası olan bir arkadaşımın ben manuel giriş yaptıktan sonra 3 tane numarası görünmeye başladı ve bu 3 numaradan ikisi aynı :) Sonra hotmail kişilerine baktım hala ikinci numaralar görünmüyor ben de ayarlardan hesaplara girip eşitle dedim belki bu şekilde oluyordur diye ama hala aynı. Aslında bu şekilde bir aydır kullanıyorum açıkçası üşendim düzeltmekle uğraşmaya ama sizce bu numaraları düzeltmenin kolay bir yolu var mı?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Aynı sorunu bende çok yaşadım.
En son hotmail deki tüm numaraları sildim, Pcde Web tarayıcı ile Gmaildaki kişileri outlooka (outlook.com dan kolay yapılıyor) aktarma yaptım ardından tekrar bazı eksiklikleri farkettim ve elle düzenledim pcde ardından Outlook hesabım ile wp8 eşitledim karısıklık olmasın diyede gmail hesabımı eklerken sadece mail diye ekledim ancak böyle çözüm buldum ben :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Aynı sorunu bende çok yaşadım.
En son hotmail deki tüm numaraları sildim, Pcde Web tarayıcı ile Gmaildaki kişileri outlooka (outlook.com dan kolay yapılıyor) aktarma yaptım ardından tekrar bazı eksiklikleri farkettim ve elle düzenledim pcde ardından Outlook hesabım ile wp8 eşitledim karısıklık olmasın diyede gmail hesabımı eklerken sadece mail diye ekledim ancak böyle çözüm buldum ben :)
Evet sanırım en kolay yolu bu olacak. Neyse bunu yapmayı düşünmek bile üşendirdi beni :D Sanırım erken bahar havasına girdim :)

yhedex

Üye
sadece bir sitede öyle oluormuş abi ya oda sitenin ib.. herhalde (:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar tarayıcıdan facebook'u masaustu surumde acip goruntulu arama yapmayi deneyen var mi:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya ne bileyim bugun hanimin facebook hesabiyla wp facebook sayfasina girdim. baktim telefon caliyor ama resmen facebook goruntulu arama gelmiş ben işi farkedene kadar da kapandi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
O değilde telefondaki skype a resim, müzik yada herhangi bir belge / dosya gönderebilme özelliğinide ekleseler ne süper olcak :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O değilde telefondaki skype a resim, müzik yada herhangi bir belge / dosya gönderebilme özelliğinide ekleseler ne süper olcak :)

ilerleyen zamanlardaki guncellemelerde telefondaki skype'ın pc'deki skype'dan farkı kalmayacak merak etmeyin:oke:

Üst Alt