PureFood
Üye
nisan ortasında gelir diyorlar kim bekleyecek o zamanıflaşı denesemmi
![]()
dene dostum kolay aslında

nisan ortasında gelir diyorlar kim bekleyecek o zamanıflaşı denesemmi
![]()

sen attın mı![]()
Bir ay daha beklesem ölmem 
Bir şey soracağım. Dediğin gibi yaparsak tüm uygulamalar ve rehber olduğu gibi kalıyor değil mi? Flash olayını yapanlar her şeyi baştan kuruyor bildiğim kadarıyla.Nokia software ubdate yi indir tak usbye teli.güncelle de.bu kadar.yazılımı kendi indirip çakıyor.bunda korkulacak zahmet verecek bişey yokki.
arkadaşlar benim telin hafızası 370 mb boş yeri kaldı. Bu yeni güncelleme biren önce gelmesi lazım hiç bişey yükleyemiyorum hafıza dolu diyorflaşlamakta istemiyorum hiç yapmadığımdan bişey olur diye. sizce ne yapmalıyım?
Bir şey soracağım. Dediğin gibi yaparsak tüm uygulamalar ve rehber olduğu gibi kalıyor değil mi? Flash olayını yapanlar her şeyi baştan kuruyor bildiğim kadarıyla.
Sağ ol cevap için. Baştan kurma olayı varsa ben hiç uğraşmayayım, paşa paşa nokia'nın göndermesini bekleyeyim
bundada sıfırdan ayarlıyorsun.yedeklemeyi yaparsan başlangıçta Hotmail hesabınla geri yüklersin lakin internet paketin olması lazım.
bu konuda bana kimse yardımcı olmamıştı.ama olayı kendim çözdüm.internet pakedi.wifi ile geri yükleme yapmıyor

Valla benim cihaz ikinci el, ben telefonu aldığımda hemen sıfırlama yaptım ama cihaz takıldı o yüzden daha telefonu kullanamadan kvk ya verdim ertesi gün aldım ve cihaz bana portico yüklü olarak geldi o yüzden bu konuda bir bilgi yok fakat yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş nokia güncellemesinde hiçbir şey silinmiyor demişti.Bir soru daha akıllara geliyor bu durumda. Nokia yayınlayınca da her şey olduğu gibi kalacak mı yoksa yine böyle olduğu gibi her şey silinecek mi bunu da bilmek lazım potico güncellemesinde her şey silinmiş miydi
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Şuanda telefonumda dediğiniz sürüm yüklü yani 1232.5957.1308.1002 ama dediğiniz hiç bir şey yok telefonumda :/

http://www.maxicep.com/windows-phon...deneyimler-ve-yapmaniz-gerekenler-774445.html
Konusuna gidip "Şimdi yazılımımız kuruldu..." diye başlayan paragrafı okumuş muydun?
![]()

hiç bişey yapmasa da telefonuna Bi iki tane güncelleme gelecek kendiliğinden ondan sonra beklediğin bölümler gelecektir kafana takmaŞuanda telefonumda dediğiniz sürüm yüklü yani 1232.5957.1308.1002 ama dediğiniz hiç bir şey yok telefonumda :/