Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
temaya göre iconlar değişiyor mu abi birde forumda bulmuştum birtane buna benzer sanırım senin konun değil o modu kullanıyorum mod temaya göre değişiyor güzel ama tam 14 tane klasör çıkıyor istemediklerimi silmek istiyorum silinmiyor bunda kaç tane klasör var toplamı ön izlemesinde gördüklerim mı
temaya göre iconlar değişiyor mu abi birde forumda bulmuştum birtane buna benzer sanırım senin konun değil o modu kullanıyorum mod temaya göre değişiyor güzel ama tam 14 tane klasör çıkıyor istemediklerimi silmek istiyorum silinmiyor bunda kaç tane klasör var toplamı ön izlemesinde gördüklerim mı
bunda 11 tane var ama sabit temaya göre değişim olmuyor, istersen yarın bir ayar çekmeye çalışırım klasör sayısı ile ilgili
AHMED...
Üye
valla abi temaya göre değişeni bir düzenleme yaparsan çok dua ederim 14 klasör çok fazla benim kullandığım 8 klasör var gerisi boş yani 8 klasöru bile zor doldurdum şimdi kullandığım klasörler şu şekilde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
ben düzenleye bilirmiyim diye bi çalmıştım benim harcım değil mis