Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
yukledim ama halen aynı hatayı alıyorum

erdincpolat

erdincpolat

Üye
photosynth güncellendi. Yalnız hata vermeye başladı. Güncellemeden sonra kamera yı açtım fotoğraf çektim ama sonradında kamerayı açtığımda karşıma yeşil ekran çıkıyor. Telefonun kendi kamerasını bile etkiledi haberiniz olsun. Uygulamayı kaldırmadan da düzelmedi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
V2.0 versiyonuna güncellendi. Degişiklikler cok fazla oldugu icin sadece bir kacini belirteyim;sesli tweet yazma,yenileme butonu,resim arama.

Lumiance

Lumiance

Üye
E-posta+Hesaplar bölümündeki Nokia hesabı uygulaması güncellenmiştir, bilgilerinize...

güncelleme tarihi: 21.3.2013
sürümü: 1.2.1308.0

• Beğen
Tepkiler: nanotex

mühendis_bey

Üye
Nasıl güncelleme yapacağız ki mağazada ne diye aratmak lazım
E-posta+Hesaplar bölümündeki Nokia hesabı uygulaması güncellenmiştir, bilgilerinize...

güncelleme tarihi: 21.3.2013
sürümü: 1.2.1308.0

serinaga

serinaga

Üye
photosynth güncellendi. Yalnız hata vermeye başladı. Güncellemeden sonra kamera yı açtım fotoğraf çektim ama sonradında kamerayı açtığımda karşıma yeşil ekran çıkıyor. Telefonun kendi kamerasını bile etkiledi haberiniz olsun. Uygulamayı kaldırmadan da düzelmedi.

Şimdi baktım bende sorun yok :bilmm

justsky

Üye
Nokia hesabı güncellemesini alamadım daha. QR kod veya link verebilecek var mı*

PureFood

PureFood

Üye
Bana yine güncellemeler gelmiyor :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve nanotex
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Mağazadaki en başarılı karikatür uygulaması güncellendi.

*Ayarlar kısmı eklendi.
*Telefona kaydetme özelliği eklendi.
*Sıralı ve rastgele modu eklendi.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar şu Facebook uygulamasında paylaş seçeneğini hiç bulamadım sanırım yok bence bu büyük Bi eksiklik bide twitter Facebook Türkçe olmalı

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar şu Facebook uygulamasında paylaş seçeneğini hiç bulamadım sanırım yok bence bu büyük Bi eksiklik bide twitter Facebook Türkçe olmalı

Facebook uygulaması kısa süre içinde güncellenecek. Bu pazartesi olabilir. Twitter için de türkçe dil seçeneği yakında gelir diye umuyorum.

YkPkY

YkPkY

Üye
The facebookta paylaşım yapsbiliyorsun

PureFood

PureFood

Üye
The facebookta paylaşım yapsbiliyorsun

The facebook bende hiç açılmıyor. altta semboller var 4 tane ama ekranda hep . . . . . noktacıklar gidip geliyor. bende kaldırdım.

dakamon

dakamon

Üye
Umarım sık sık güncelleyip telefonu daha kullanılabilir yaparlar.

pirenuri

pirenuri

Üye
Artık,ben de güncellemeler 1-2 günde bir geliyor 3 gün once 3 yazıyordu güncelledim. Dun de 12 yazıyordu güncelledim

ANIL

ANIL

Admin
1.90.2.0 sürümüne güncellendi.

güncellendi.

Üst Alt