İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nexus 4'ü anlamış küsmüştür ;)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Arkadaşlar lumia 820 ekran camı ne kadardır kesin bir bilgi istiyorum..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
YkPkY

YkPkY

Üye

Ben bir sefer takır takır gittim. 5-6 kilometre civarı. hatta arabanın navigasyonuyla yarıştırıyorum, araba konuşuyor ardından hemen telefon konuşuyordu. bir daha da çalışmadı öyle, arabanın hızını anlayamadı mekanı anlayamadı, ne yaptıysam olmadı. :D

navigasyonda bu kadar usta olan Nokia wp8e iyi entegre edemedi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende gayet başarılı hiç sıkıntı olmadı İsmet. Bulunduğun bölgede askeriye filan var mı? biliyorsun böyle yerlerde gps uyduları sinyali kısıtlanıyor.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
benim 5800 ı navigasyon olarak çok kullandım arabada gayet iyidi ama bunu daha arabada denemedim

YkPkY

YkPkY

Üye
PureFood

PureFood

Üye
Bende gayet başarılı hiç sıkıntı olmadı İsmet. Bulunduğun bölgede askeriye filan var mı? biliyorsun böyle yerlerde gps uyduları sinyali kısıtlanıyor.

Sahil yolunda denedim, normal otobüsle bile denedim. Sonuç aynı. Dediğin konuda problem yok askeriye vb. yani. Yine deneyeceğim bir ara.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nokia Lumia 920 var kulübe eklermisin?

kartal-78

Üye
Arkadaşım benide listeye ekle beyaz renk l920 aldım eklersen listeye makbul geçer l920 de depo hafızası klasörlerini telefonda göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler

salda15

salda15

Üye
arkadaşlar 920 almayi düşünüyorum fakat foruma biraz baktım haddinden fazla eksik bir O kadar da hata, donma vb. sıkıntıları var deniyor, bu konunun akıbeti nedir? almayayim napim?

Üst Alt