İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
620 için acaba kapak yada kılıf varmı

Murat Alper

Murat Alper

Üye
fiyat ve ne zaman gelecegi hakkında bi bilgin varmı ali abi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
fiyat ve ne zaman gelecegi hakkında bi bilgin varmı ali abi ?

fiyat biraz pahaliydi. Tam hatirlamiyorum ama 25-30€ civarindaydi. Türkiye'ye ne zaman gelecegiyle ilgili bir bilgi henuz yok.

YkPkY

YkPkY

Üye
para dediğin neki elimizin kiri :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
YkPkY

YkPkY

Üye

ellerin cok kirli mi?:kop:
hemde nasıl kirliydi.temizleyecez diye 5 kere ameliyat oldum.evde oturuyorum 3 aydır.ne el kaldı nede bel.halada kirler çıkmadı
aldığım şeylerin karşılığının bedelini fazlasıyla ödüyorum.yani eziyetini çekerek kazandığım alın terine artık fazla acımıyorum.en iyisini hakkettiğime inanıyorum çünkü......

YkPkY

YkPkY

Üye
Maalesef cık :) .telefon direk tanıtım moduna giriyor.herşey microsoftun yaptığı ayarlara dönüyor.güncelleme geldiğinde denersin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
[video]https://www.youtube.com/embed/N7_pGizEn60[/video]

PureFood

PureFood

Üye
[video]https://www.youtube.com/embed/N7_pGizEn60[/video]

Çok iyi. Ama nokia sürüş ile anlaşamıyoruz. bir türlü arabayla eş zamanlı olarak çalışmıyor. her şey açık. konum, internet, ne varsa. neden acaba ? videoda takır takır gidiyor halbuki :D

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
Lumia 920ye ekle usta

YkPkY

YkPkY

Üye

Çok iyi. Ama nokia sürüş ile anlaşamıyoruz. bir türlü arabayla eş zamanlı olarak çalışmıyor. her şey açık. konum, internet, ne varsa. neden acaba ? videoda takır takır gidiyor halbuki :D
videoda takırtakır gittiği ne kadar sanki.5 snlik bi gidiş.

PureFood

PureFood

Üye

videoda takırtakır gittiği ne kadar sanki.5 snlik bi gidiş.

Ben bir sefer takır takır gittim. 5-6 kilometre civarı. hatta arabanın navigasyonuyla yarıştırıyorum, araba konuşuyor ardından hemen telefon konuşuyordu. bir daha da çalışmadı öyle, arabanın hızını anlayamadı mekanı anlayamadı, ne yaptıysam olmadı. :D

Üst Alt