IOS 6.1.3 Geldi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
IOS 6.1.3 Geldi...
Apple, Maps uygulamasında Japonya için iyileştirmeler ve kilit ekranında yer alan açığı kapatılmasını sağlayan iOS 6.1.3' ü yayınladı. Güncellemenin detayları haberimizde.



Apple, iOS 6.1'i yayınladıktan hemen sonra, iOS 6.1.1 için çalışmalara başlamış ve Japonya için Maps uygulamasında düzeltmeler içeren bugüncellemenin ilk betasını geliştiricilere sunmuştu.
Ancak Apple iOS 6.1.1 üzerinde çalışırken, bizimde sizinle haberlerimizde paylaştığımız gibi bir takım hesapta olmayan sorunlarla karşılaşmış vekullanıcılardan gelen tepkiler sonrasında ilk önce iPhone 4S kullanıcıları için iOS 6.1.1'i daha sonra tüm cihazları için iOS 6.1.2 güncellemesinikullanıma sunmuştu.
Bu güncellemenin ordan ilk hazırladığı beta üzerinde çalışmalara devam eden Apple, daha sonra iOS 6.1.3 Beta 2 adında yeni güncellemeyigeliştiricilere sunmuş ve çalışmalarına devam etmişti.
Tüm bu çalışmaların sonunda Apple, iOS 6.1.3 güncellemesini tüm cihazları için kullanıma sundu.
Beklenildiği gibi Japonya için Maps uygulamasında yapılan geliştirmelerin yanında daha önce sizinle paylaştığımız, kilit ekranın atlayıp Telefon uygulamasına erişim sağlama imkanı tanıyan açığıda kapatan iOS 6.1.3 güncellemesini cihazınıza yüklemek içinAyarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne girip gerekli işlemi yapmanız yeterli.
Son bir not olarak Apple cihazlarını jailbreak işlemini gerçekleştirip kullanıcılarımız için bu açığın evasi0n'da kullanılan bazı açıkları kapattığını ve iOS 6.1.3 için jailbreak işlemi mümkün olmayabileceğini hatırlatalım

Kaynak :SDN

 


Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
her zaman bir açık vardır yakında açık bulunur jb çıkar
 
  • Beğen
Tepkiler: Joker
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
güncelleme bak ben 5.1.1 kullanıyorum ve şikayetçi değilim
 
  • Beğen
Tepkiler: Joker

asdf1907

Üye
jb siz kullanıyorum güncelledim şimdi, zaten ben hep japonya haritalarının düzelmesini beklemiştim, nihayet geldi o gün.(h)
 
Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Bende güncellemeyeceğim. Çok da umrumda Japon haritaları.
 
fk555897

fk555897

Üye
Ben 6.1.2 kullanıyorum. Hiçbir problem yok perşembe günü de 6.1.3'e güncelleyeceğim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt