Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
benim 1 gün giderdi yine 1 gün gidiyor 2-3 sarjdan sonra oturuyo ama ofw nin daha iyi gittiği gerçek

ofw dede böyle performans yok ama. Bu performansa şarjın bu kadar gitmesi bile güzel...

- - - Eklendi - - -

C6 olanlar sarj konusunda sikintili galba :) 701 de hic ole bir sorun yok gayet iyi :)

zaten tek şarj sorunu c6da var gibi gelçi ondada olmaması gerek 3 doldur boşaltta oturacak ama acele ediyorlar

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Scuderia.

Scuderia.

Üye

ofw dede böyle performans yok ama. Bu performansa şarjın bu kadar gitmesi bile güzel...

- - - Eklendi - - -

zaten tek şarj sorunu c6da var gibi gelçi ondada olmaması gerek 3 doldur boşaltta oturacak ama acele ediyorlar
Evet şarj git gide daha iyi oturuyor telefona uzun süre gitmeye başlıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
eskisındeki animasyon varmı acılıs varsa direk cekip yuklicem

niceguy

Üye
hakan hocam selamlar nokia n8 cihaz sahibiyim ve orj. belle refresh uda paketinden nokia cooker 3.1 ve uda app cleaner 1.1.1 ile dosya temizlemek/fazladan yer kazanmak istiyorum. uda app cleanerdaki listeden hangi programları rahatlıkla silebilirim? "size" kısmında listedekiler hangi uygulamarı kaldırır/siler? "lang clear" kısmındaki dillerden tümünü silebilirmiyim? teşekkür ederim.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hakan Bey,
Ekran hassasiyeti ile ilgili geçen sayfalarda bir dosyanın nokiacooker ile değiştirilmesinden bahsetmiştiniz rofs2'den 10282f0f.txt idi ama ben o dosyayı bulamadım ekran yan dönmesi çok iyi fakat dik konuma kolay kolay dönmüyor birkaç kere telefonu tamamen dik yapmadan düzelmiyor o dosyayı değiştirmek istiyorum ama bulamadım bir yardımcı olurmusunuz,teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan Bey,
Ekran hassasiyeti ile ilgili geçen sayfalarda bir dosyanın nokiacooker ile değiştirilmesinden bahsetmiştiniz rofs2'den 10282f0f.txt idi ama ben o dosyayı bulamadım ekran yan dönmesi çok iyi fakat dik konuma kolay kolay dönmüyor birkaç kere telefonu tamamen dik yapmadan düzelmiyor o dosyayı değiştirmek istiyorum ama bulamadım bir yardımcı olurmusunuz,teşekkürler

buyur rofs2 e atıp değişimi onayla otjinale döner sensör http://qfs.mobi/f454260

- - - Eklendi - - -

hakan hocam selamlar nokia n8 cihaz sahibiyim ve orj. belle refresh uda paketinden nokia cooker 3.1 ve uda app cleaner 1.1.1 ile dosya temizlemek/fazladan yer kazanmak istiyorum. uda app cleanerdaki listeden hangi programları rahatlıkla silebilirim? "size" kısmında listedekiler hangi uygulamarı kaldırır/siler? "lang clear" kısmındaki dillerden tümünü silebilirmiyim? teşekkür ederim.

uda cleanerla istediğini silersin. Tek dil tr yi kullanıyorsan diğer tüm dilleri sil. Ayrıca konu dışına çıkıyoruz böyle soruları cfw konusunda sormak yerine konu açarsan herkes yardımcı olur ve konu dağılmaz...

arslanla

arslanla

Üye
Ekranın dikey ve yatay dönmesi modunu bir dahaki güncellemede çıkarsan iyi olur zar zor dikey oluyor...:oke:

harunkoch

harunkoch

Üye
ha bide sms gnderrken bazeyn gtmyo tekrar gnder dyo var mı cozumu snr etti bni telefn

- - - Eklendi - - -

perspective 1.1 ınd190 akar
indirdm yukleyecem son olarak satıyom androide geciyom yeter gayri

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ha bide sms gnderrken bazeyn gtmyo tekrar gnder dyo var mı cozumu snr etti bni telefn

- - - Eklendi - - -

indirdm yukleyecem son olarak satıyom androide geciyom yeter gayri
tema. öyle bir sorun yok ana başlıktaki yükleme talimatlarını yaptınmı. eski kullandığın cfw de sınırsız sms modu varsa o karıştırır yazılımı

catdog136

catdog136

Üye
malesef kötü bir cfw olmuş..

kamerayla foroğraf çekiyorum telefon kilitlenip kalıyor
herhangi bir uygulama açıyorum telefon kilitlenip kalıyor
telefon sürekli sim kartı takın diye hata veriyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
malesef kötü bir cfw olmuş..

kamerayla foroğraf çekiyorum telefon kilitlenip kalıyor
herhangi bir uygulama açıyorum telefon kilitlenip kalıyor
telefon sürekli sim kartı takın diye hata veriyor
c7 ve 701 kullanıyorum kesinlikle hata kabul etmediğimi üstüne basa basa söyledim... ana başlıkta yükleme talimatlarını yapmazsan benimde yapacağım bir şey yok...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yorumları Bir Oku Bakalım, Böyle Bir Sorunla Karşılaşıp Çözemeyen Varmı :)
Yanlış Veya Eksik Atmışsın :)

harunkoch

harunkoch

Üye
ilknde yukledm stabildegldi sonra hard frmat attım kartıda bcmlendrdm yne srunlu kardes belle reflesh te de oluyudu bnm tel neyse gerek kalmadı androide geciyom

niceguy

Üye

buyur rofs2 e atıp değişimi onayla otjinale döner sensör

- - - Eklendi - - -

uda cleanerla istediğini silersin. Tek dil tr yi kullanıyorsan diğer tüm dilleri sil. Ayrıca konu dışına çıkıyoruz böyle soruları cfw konusunda sormak yerine konu açarsan herkes yardımcı olur ve konu dağılmaz...

tesekkur ederim üstad, yanlış birsey silinmesin, oyuzden sordum, bir konu açayım olmadı, orj. sürümdeki hangi özelik ne işe yarıyor liste olarak vatandaş bilsin eyw

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim üstad, yanlış birsey silinmesin, oyuzden sordum, bir konu açayım olmadı, orj. sürümdeki hangi özelik ne işe yarıyor liste olarak vatandaş bilsin eyw

tamam kolay gelsin.

- - - Eklendi - - -

ilknde yukledm stabildegldi sonra hard frmat attım kartıda bcmlendrdm yne srunlu kardes belle reflesh te de oluyudu bnm tel neyse gerek kalmadı androide geciyom
hmm hadi hayırlısı olsun

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan 2 gündür 3.resetimi aldım durup duruken telefon kendini resetliyor neden olabilir ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan 2 gündür 3.resetimi aldım durup duruken telefon kendini resetliyor neden olabilir ?

kullandığın uygulamalardan kaynaklıdır biriyle uyuşmazlık yaşıyordur. Kendi tarayıcısında donup reset atıyorsa o tarayıcıdan sebeptir...

Üst Alt