Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye

kaldıramazsın sistem dosyası olarak geliyor uninstall i yok... Hard format atarak kurtulursun ama ondada ekran koruyucu ve duvar kağıdı gider. Onun için en baştan başlayıp flaşh at temiz sistemle kullan daha iyi olur dahada güncellemezsin
Anladım saolasın şimdi flashlıyorum tekrar :)

fthcsgn

Üye
sosyal ağları senin cfw yi yükledikten sonra güncelledim. şu an tam facebooku açıyor sonra kapatıyor. yükleme talimatlarını söylediğin gibi yaptım.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sosyal ağları senin cfw yi yükledikten sonra güncelledim. şu an tam facebooku açıyor sonra kapatıyor. yükleme talimatlarını söylediğin gibi yaptım.

sosyal ağlar cfwlerde çalışmıyor. Face için fmobil, twitter için tweetianı kur. Sosyal ağlardan daha iyidirler

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
yükledim ama pek beklediğim gibi çıkmadı zevk meselesi gerçi tekrar :tşk:

osmanosman...

osmanosman...

Üye
c6 cfwye menu tusunu kirmizi led yapmayi da ekleyebilir misiniz...

storovi

Üye
Merhaba Haqanguven,
online oldugunda sana zahmet TeamViewer üzeri nokia cooker ile almanca dili rofs2 ye atabilirmisin ben yapamadim malesef.Daha önce konusmustuk...iyi forumlar

COJR3

COJR3

Üye
Hakan ,nedense bataryam evols 3'e göre daha uzun gitmeye başladı :oke:. Yazılım çok stabil çalışıyor. Red dot ekran koruyucusuna bayıldım. Silent Hill havası katıyor telefona :)

Yanlız şuan memnun olmadığım bir durum var. Ekran döndürme yatay konuma çok duyarlı olmuş ve de aksine dik konuma baya bir duyarsız. :) bir kere yattı mı düzeltmek için birkaç kez telefonu sallıyorum çeviriyorum. Evols 3 daha kullanışlıydı bu konuda. Acaba bunu düzeltebilirmiyiz? bu konudaki dosyayı evols3 den çekip evols finale atabilirmiyiz? veya telefondaki kurulu sisteme atsak yazılımı yeniden kurmadan düzeltebilirmiyiz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yükledim ama pek beklediğim gibi çıkmadı zevk meselesi gerçi tekrar :tşk:

sağlık olsun rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

c6 cfwye menu tusunu kirmizi led yapmayi da ekleyebilir misiniz...

menü bildirim ışığı sadece c7 ve 701 için ve şuan en sağlıklı c7 de çalıştığı için sadece c7 de kullandım... diğer telefonlara olmuyor maalesef...

- - - Eklendi - - -

Merhaba Haqanguven,
online oldugunda sana zahmet TeamViewer üzeri nokia cooker ile almanca dili rofs2 ye atabilirmisin ben yapamadim malesef.Daha önce konusmustuk...iyi forumlar

şuan müsaitim ver id ve şifreyi halledelim...

- - - Eklendi - - -

Hakan ,nedense bataryam evols 3'e göre daha uzun gitmeye başladı :oke:. Yazılım çok stabil çalışıyor. Red dot ekran koruyucusuna bayıldım. Silent Hill havası katıyor telefona :)

Yanlız şuan memnun olmadığım bir durum var. Ekran döndürme yatay konuma çok duyarlı olmuş ve de aksine dik konuma baya bir duyarsız. :) bir kere yattı mı düzeltmek için birkaç kez telefonu sallıyorum çeviriyorum. Evols 3 daha kullanışlıydı bu konuda. Acaba bunu düzeltebilirmiyiz? bu konudaki dosyayı evols3 den çekip evols finale atabilirmiyiz? veya telefondaki kurulu sisteme atsak yazılımı yeniden kurmadan düzeltebilirmiyiz?
bilgilendirme için teşekkürler... sensör 2 konumdada çok hassas sende dik konumda zor algılaması tuhaf.. tabikide çevirebilirsin.. evols fp3 ün rofs2 den 10282F0F.txt bu dosyayı çek yeni güncellemede aynı yere aktar tamamdır. yalnız hata almaman için ana başlıkta ki yükleme talimatlarını lütfen yapınız. sizin için söylüyorum bunları telefonu sorunsuz kullanabilmeniz için... kolay gelsin

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Bende böyle bir sorun yok.hem dikeye olsun hemde yataya gayet rahat bir şekilde geçiyor.hafızayı biçimlendirip hard reset attıktan sonra tekrar flash atıp birdaha denesen bence

storovi

Üye
Tamam veriyorum: ID: 606 794 634 Sifre :1700 Tüm dosyalar "Downloads"da hazir...

SalihByk

SalihByk

Üye
c6 01 flahs atarken boyle bı hata alıyorum ?

ported for asic CMT
-- Error Type 0x01
-- Error Specifier 0x06
-- Offending Addr 0x0A300000
-- Expected content 0x0000FEEB
-- Detected content 0x0000FFFF

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 flahs atarken boyle bı hata alıyorum ?

ported for asic CMT
-- Error Type 0x01
-- Error Specifier 0x06
-- Offending Addr 0x0A300000
-- Expected content 0x0000FEEB
-- Detected content 0x0000FFFF
daha önce böyle bir hata ile karşılaşmadım pek bilgim yok bu sorunla ilgili ama rm klasörünü doğru yazdığından emin ol

-Fight-

-Fight-

Üye
farklı farklı 4 5 tabe telefona yukledim sorun olmadı

SalihByk

SalihByk

Üye
hocam senın bu c6 yazanı ındırdım tel c6 01 sıkıntı o yuzden olabılırmı ?

-Fight-

-Fight-

Üye
hayır ben c6 yada kurdum problemsiz şekilde çalışıodu telefon açıldımı ?

storovi

Üye
Merhaba Haqanguven,
teamviewer üzeri rofs2 ye almanca dil atmistin bügün,,,telefonu flashladim ama malesef telefon acilmiyor,,,sadece telefonun alt ekraninda gidip gelen bir yükleme cubugu var sonra kapaniyor,,,bir sey yapabilirmiyiz...tesekkürler

keser03

Üye
Bu yazılımdan birisini 5800 kurma imkanımız varmı ben nokia 500 yazılımını deneyecem

Üst Alt