Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

osmanosman...

osmanosman...

Üye
tesekkurler cevabin icin..

vg_engin

vg_engin

Üye
kardeşim dedğini yaptım galeri uygulamasını yükledim bu sefer telefon hiç açılmadı tekrar format atmak zorunda kaldım :(

emre.koc

emre.koc

Üye
hakan kardeş klasör modu paylaşabilirmisin . :)

berkaygkbdk34

Üye
biz bunu nasıl yapıcağız şimdi telefona zarar gelicek mi bir video koysanız

SalihByk

SalihByk

Üye
hakanc usta bu wıdgetlerı nasıl yapacaz hıc bırı işlenmıyor ? bıtane saat buldum gunceeleme hatası verdı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben evolsu c601 e flashlıylıcaktim ama benim bi arkadaşım telefona evolsu yukleyınce telefon çöker dedi ne yapmalıyım..

- - - Eklendi - - -

Ben evolsu c601 e flashlıylıcaktim ama benim bi arkadaşım telefona evolsu yukleyınce telefon çöker dedi ne yapmalıyım..

:) hehe evolsa karşı bir garezimi var

- - - Eklendi - - -

kardeşim dedğini yaptım galeri uygulamasını yükledim bu sefer telefon hiç açılmadı tekrar format atmak zorunda kaldım :(

Allah allah sende neden böyle sorun ooluyorki. Nokianın vermiş olduğu güncelleme bu etkilememesi gerek...

- - - Eklendi - - -

hakan kardeş klasör modu paylaşabilirmisin . :)

evolsda kullandığımımı

- - - Eklendi - - -

hakanc usta bu wıdgetlerı nasıl yapacaz hıc bırı işlenmıyor ? bıtane saat buldum gunceeleme hatası verdı ?

bütün widgetlerdemi yapıyor yoksa tek bir widgettemi

SalihByk

SalihByk

Üye
usta saat wıdetlerınde yapıyo dıger wıdgetlerde sıkıntı yok

SalihByk

SalihByk

Üye
Joshlog Mod nasıl bısı hocam konu lınkı warmı bakıyım nası bısımıs ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
S^3 Sistem Modlamada Sabit Konular Arasında Bir Konu Mevcuttur..

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan kamera ve galeri güncellemesini yapmamanın bir nedenimi var ? Sana göre kötü bir yanımı var o güncellemenin yorumları okudum tekrarda ben yapmadım demişsin kötü bir yanımı var o güncellemenin ?

vg_engin

vg_engin

Üye
etkiledi kardeşim yaa anlamadım gitti yokmu başka çaresi kardeşim tekrar verebilir misin dosyayı sana zahmet

harunkoch

harunkoch

Üye
c6 sistem hackli mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kamera ve galeri güncellemesini yapmamanın bir nedenimi var ? Sana göre kötü bir yanımı var o güncellemenin yorumları okudum tekrarda ben yapmadım demişsin kötü bir yanımı var o güncellemenin ?

ben cfw ye gömmek istedim ama tam verim alamadığım için gömmedim. Güncellemelerden yapmıyorum çünkü telefon hafızasına yüklüyor ve ben o konuda çok titiz olduğum için istemiyorum hemde sanki kamera benim modladığım ile çok güzel çekiyor. Gelçi güncelleyip denemedim nasıl çektiğini ama ben memnunum olmasada olur yani..

- - - Eklendi - - -

c6 sistem hackli mi

tabikide... Yazılım tamamen hacklidir...

- - - Eklendi - - -

etkiledi kardeşim yaa anlamadım gitti yokmu başka çaresi kardeşim tekrar verebilir misin dosyayı sana zahmet

peki başka cfw yükleyip güncelle galeriyi bakalım yine aynı olacakmı. Hangi dosyaları istiyorsun?

Scuderia.

Scuderia.

Üye

ben cfw ye gömmek istedim ama tam verim alamadığım için gömmedim. Güncellemelerden yapmıyorum çünkü telefon hafızasına yüklüyor ve ben o konuda çok titiz olduğum için istemiyorum hemde sanki kamera benim modladığım ile çok güzel çekiyor. Gelçi güncelleyip denemedim nasıl çektiğini ama ben memnunum olmasada olur yani..

- - - Eklendi - - -

tabikide... Yazılım tamamen hacklidir...

- - - Eklendi - - -

peki başka cfw yükleyip güncelle galeriyi bakalım yine aynı olacakmı. Hangi dosyaları istiyorsun?
Benim kamera düşüncemde seninki yönünde keske yüklemeseydim güncellemlerden bunu flashlamadan kaldımamız mümkünmü senin kamerana dönebilirmiyim flashlamadan ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Benim kamera düşüncemde seninki yönünde keske yüklemeseydim güncellemlerden bunu flashlamadan kaldımamız mümkünmü senin kamerana dönebilirmiyim flashlamadan ?

kaldıramazsın sistem dosyası olarak geliyor uninstall i yok... Hard format atarak kurtulursun ama ondada ekran koruyucu ve duvar kağıdı gider. Onun için en baştan başlayıp flaşh at temiz sistemle kullan daha iyi olur dahada güncellemezsin

Üst Alt