Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şahsen kendim oynadım note de pil tasarruf modunda feci kasmalar oluyor ben donanımdan kaynaklandığını düşünmüyorum tabiki de o yüzden versiyon hakkında detay sordum
Silinen Üye 2405226
Kapalı Hesap
Arkadaşlar önce apk yi yükleyin.Sonra sdleri indirin ve telefonun sdcard/Android/Obb bölümüne "com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM" böyle bir klasör açın.İndirdiğiniz dosyaları buna atın.Ayrıca Patch Obb'u da sdlerle aynı yere atın.Sonra Apk'yi açın yüklensin.Yüklendikten sonra girin oyuna orada alt köşede Loading yazısı çıkacaktır.Ondan sonra oyun açılır.
lazye
Üye
emin ol tasarruf moduna almazsan kasmaz bence ...
Silinen Üye 2405226
Kapalı Hesap
Benim telefon Maxi Plus 5 sadece oyun içi yüklemelerde yavaşlıyor.Kasma 0
Arkadaslar bende de xperia play var 2.3.4 .bu zamana kadar yükleyip te açamadığim tek oyun var ise o da asphalt tır.ne kadar apk ve versiyonu var ise dataları ile beraber hepsini farklı sitelerden indirip denememe rağmen oyunu başlatamadım. Mostwanted , real racing 3 , modern combat 3 gibi onlarca oyun yüklü kasmadan oynarım .ama asphalta bi çare bulamadım ...
Arkadaslar bende de xperia play var 2.3.4 .bu zamana kadar yükleyip te açamadığim tek oyun var ise o da asphalt tır.ne kadar apk ve versiyonu var ise dataları ile beraber hepsini farklı sitelerden indirip denememe rağmen oyunu başlatamadım. Mostwanted , real racing 3 , modern combat 3 gibi onlarca oyun yüklü kasmadan oynarım .ama asphalta bi çare bulamadım ...