MessageMe Yakında Bizlerle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkone

arkone

Üye
    Konu Sahibi
MessageMe Yakında Bizlerle
[h=2]Ücretsiz mesajlaşma uygulaması MessageMe hızla yaygınlaşıyor.

Android ve iPhone için yayınlanan MessageMe uygulaması en popüler uygulamalar arasına girmeyi başardı. İnternet bağlantısı üzerinden ücretsiz iletişim sağlayan uygulamalara ilgi artıkça mobil uygulama geliştiricileri yeni uygulamalar ile karşımıza çıkmaya devam ediyorlar.
BlackBerry'in sadece kendi platformu için geliştirdiği BBM (BlackBerry Messenger), yine Apple'ın kendi cihazları arasında iletişim kurmasını sağlayan iMessage dışında farklı platformlar arasında iletişime olanak sunan uygulamalar SMS'in tahtını sallamaya başladı. Bu uygulamalar arasında en popüler olanı ise WhatsApp. iPhone, Android ve Windows Phone cihazlarda kullanılabilen WhatsApp BlackBerry 10 için dün itibariyle . WhatsApp şimdiye kadar rakipsiz görünüyordu ancak 7 Mart tarihinde yayınlanan MessageMe uygulaması dengeleri her an değiştirebilir.
Kullanıcılara mesaj göndermek dışında YouToube videolarını, iTunes şarkılarını, ses kayıtlarını paylaşma, çizim yaparak karşı tarafa gönderme, PIN kodu ile kişi ekleme gibi yeni özellikler sunan MessageMe, birkaç gündeAppStore'de en çok indirilenler listesinde en üst sıraya yerleşti. Android için de yayınlanan MessageMe, Google Play'de de en üst sıralara çıkmayı başardı. MessagMe, BlackBerry ve Windows Phone platformları için henüz yayınlanmadı ancak önümüzdeki günlerde bu iki platform için de uygulamanın hazır olması bekleniyor.


Alıntıdır.
[/h]
 
  • Beğen
Tepkiler: n000k ve musicianfaruk


komando04

komando04

Üye
teşekkürler
 
nanotex

nanotex

Üye
Güzel haber. umarım sağlam yaparlar bizim için de.
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gelsin bakalım.
 
genpoker

genpoker

Üye
Umarim wp7 icinde cikar
 
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Abi haber budur ya ! Süper haber süper
 
pirenuri

pirenuri

Üye
O değilde bir kaç özelliklerini kısarlarsa bi anlamı kalmaz
 
pirenuri

pirenuri

Üye
Umarım olmaz ama bir kaç uygulamada böyle şey olmuştu
 
semihguney

semihguney

Üye
bekliyorummm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt