4 otobüs geldik. Tanıtımlar iptalmiymiş neymiş, sonra rektörlüğün önünde bıraktılar 2 saat gezin dedilerYürüyen merdiven bulduk bir yerde, biz de dururmuyuz hemen aşağı indik. Yemek yerleri vardı. İlk başta 01 Adana Sofrası yazan yere gidecektik ama içeridekiler çok küçümser bakıyordu biz de hemen yanındaki Burger King'e gittik masaları birleştirdik falan
Sonra şu yeşil vadiye gittik. Kurumuş ağaçların dallarının rüzgarın etkisiyle suya düşüşünü izledik(işsizlik). Şoktan aldığımız aburcuburlarla piknik yaptık
Niye![]()
ben hergün gidiyorum bıktım artık yaw 
Olumsuz hava koşulları. Biz üstelik incekteyiz2 elektrik direği devrildi. Kum fırtınası falan
[/QUOTE] bize sınıfın pencerelerini kapatın uyarısı yaptılar.
Arkadaş faceden paylaşmış. Mühendisliğin camı patlamışKız arkadaşımda onların oradaki camın patladığını söyledi
![]()
O değilde resmin çekildiği bu yere hiç gelmemiştimBugün okulda bizim yürümemize gerek kalmadı fazla. Rüzgar zaten götürüyordu bizi
![]()
Bu camı biri atmış
Arkadaş faceden paylaşmış. Mühendisliğin camı patlamışKız arkadaşımda onların oradaki camın patladığını söyledi
![]()
O değilde resmin çekildiği bu yere hiç gelmemiştimBugün okulda bizim yürümemize gerek kalmadı fazla. Rüzgar zaten götürüyordu bizi
![]()

16 yıl.
Hmm atılım dağılmış bea kaç yıllık orası :P

Rüzgar sizi götürürken bi gitar çalıp uçaydınız abi
16 yıl.
Burası en eski kısmı zaten ve dediğim gibi rüzgar bizi götürüyordu, iptal edildi o yüzden![]()

- - - Eklendi - - -
Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 10 misafir)
- MrTech , Revengeful*
- - - Eklendi - - -
Gizli Mod'um panpa![]()

- - - Eklendi - - -
Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 10 misafir)
- MrTech , Revengeful*
- - - Eklendi - - -
Gizli Mod'um panpa![]()
Daha yeni Ankara'nın en büyük 3.kütüphanesi yapıldı üniye
İnşaatından kalan tozlar gözüme geldi hep

Kaçsaydı rak yapardın abi
Gözüme kum kaçıyordu yahuDaha yeni Ankara'nın en büyük 3.kütüphanesi yapıldı üniye
İnşaatından kalan tozlar gözüme geldi hep
![]()
Mod olsan öyle gözükmez ki orası![]()
![]()

aslanlı yol güzel bence
amacı bakımından hoşuma gidiyo zaten.
#Respect