Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 da mp4 izleyebilirmiyim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gaufreeman
Üye
Konu Sahibi
6300 da mp4 izleyebilirmiyim
selam arkadaşlar birkaçyerden duyduğum kadarıyla 6300 da mp4 video izleyebilirmişim fakat telefonum mp4 videoları çalıştırmıyor 3gp lerinde ses ve görüntü kalitesi çok düşük, sizce mp4 izlemenin bi yolu yokmu ?
erd_21_0
Üye
yok
PepeCanX
Üye
zaten telefon mp4 destekli izliyebilirsin bi göster bence
polat_ketur_76
Üye
programla izleyebilirsin kardeş her telefonun kendine özgü programı var
AkreP_KraL_19_1
Üye
tabiki izleyebilirsin
zevej
Üye
tabiki de nasıl?
keremerson
Üye
Forumda mp4 oynatıcıları arat bulursun, mevcut
AkSiYoN
Üye
çevirmen lazım bence
freeman02
Üye
Evet 3gp converteger'dan 170-140 yapman lazım yoksa acmaz
sukruon
Üye
real player mp4 ü çalar.
xkadir61
Üye
destekli izleyebilirsin yada programlı
yasar2406
Üye
izlersin kardeş
matrax-0052
Üye
Hiçbir programa gerek olmadan izlersin çünkü mp4 video destekli..Sadece filmleri mp4'e çevirirken 240x320 'den küçük bi boyutta çavirmen gerekir sonra izlerken zaten tam ekran yapabilirsin .Her şekilde 3GP'den kaliteli..n:
selam arkadaşlar birkaçyerden duyduğum kadarıyla 6300 da mp4 video izleyebilirmişim fakat telefonum mp4 videoları çalıştırmıyor 3gp lerinde ses ve görüntü kalitesi çok düşük, sizce mp4 izlemenin bi yolu yokmu ?
Mp4 'ün telefona göre formatını yaparsan izlersin Ben denedim ve izledim:Formati video Converter adlı programla yaptım.
ibr001
Üye
arkadaşlar 1 saattir forumu altüst ettim ama bulamadım. En iyi görüntü kalitesi için mp4 ün bitrate ve fps si kaç olmalı. Kesin bilen biri yanıtlarsa sevinirim.
systemchi
Üye
6300 java tabanlı çalışan bir telefon olduğu için mp4 codecleri çalıştırmaz,çünük mp4 codecler sadece symbian işletim sisteminde çalışırlar,java video oynatıcıda bildiğim kadarıyla yok en iyisi videoları 176X208 çözünürlük yapabileceğin bir programla convert et.bu konuda sana tavsiye edebileceğim en iyi program pocket divx encoder,programı aşağıdaki linkten indirebilirsin;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hakan058
Üye
arkadaşım uğraşmana gerek yok. Im Too 3gp video converter programını indir. mp4 e çevir aslanlar gbi izle. ben böle yapıorum