Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

işte istiyorum bende.. şöyle geniş çağlı a dan z ye anlatım ama özel hayat yoğunluğu ve sosyal hayat yoğunluğu yüzünden bir ara bulamıyorum... bakalım ufaktan başlayıp anlatırım inşallah

- - - Eklendi - - -

ben bağlanır yaparım... Nokia cooker, font için eski evols rofs2 i, ve söylediğim dosyaları navifrmden core ve rofs2 çekip masa üstünde topla... yalnız Nokia cooker en son sürüm olacak bu konuda paylaştım en son sürümü.... http://www.maxicep.com/modifikasyon...cooker-v-3-3-c-hafizasini-artirma-705008.html
hocam herşey hazır.. naviden deilde sizin eski cfw var olmaz mı?

-Fight-

-Fight-

Üye
hakan bulamadım cfw yapılış anlatımını ya

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
hocam ben cfw sw resetle flaslamaya basladım test mod da usb bulunamadı hatası verdi ama telefonu actığımda cfw yuklenmişti. tekrar yuklemeyi denemesem bi sorun çıkarma

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben cfw sw resetle flaslamaya basladım test mod da usb bulunamadı hatası verdi ama telefonu actığımda cfw yuklenmişti. tekrar yuklemeyi denemesem bi sorun çıkarma

çıkmaz tekrardan dene... baktın yine aynı hata boşver cfw de hata olmadığı sürece öyle yapmasıda sorun değil...

- - - Eklendi - - -

hakan bulamadım cfw yapılış anlatımını ya

herkes kendi cfw sini yapabilecek o konuya bak

-Fight-

-Fight-

Üye
eyw :)

isamey

Üye
teşekkürler
eline sağlık

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
Teşekkürler usta ellerine emeğine sağlık ...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
benim 2 sorum olacak. ilk defa cwf yükleyeceğim. lütfen cevap yazın
1) bu cwf yi yükledikten sonra TÜRKÇE dil silinir mi. ?
2) n8 kullanıyorum bu güncellemeyi yüklediğimde 2. nesill telefonların sahip olduğu özelliklere sahip olabilecekmiyi. önek pencereler arası geçiş 2. nesil f2 deki gibi olaca mı ?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Tuş kilidi 2. nesil telefonlarındaki gibi olabilecekmi bunu yükledikten sonra ? son sorum du ((:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
benim 2 sorum olacak. ilk defa cwf yükleyeceğim. lütfen cevap yazın
1) bu cwf yi yükledikten sonra TÜRKÇE dil silinir mi. ?
2) n8 kullanıyorum bu güncellemeyi yüklediğimde 2. nesill telefonların sahip olduğu özelliklere sahip olabilecekmiyi. önek pencereler arası geçiş 2. nesil f2 deki gibi olaca mı ?

yazılım Türkçedir ve silinmez... Fp2 gibi olmayacaktır ama görsel açıdan 1.nesil ve 2. nesil aynı oluyor resimlerde gördüğün gibi... tuş kilidi aynıdır. bu yazılımı 2. nesil olarak düşünme

fsfsddased

Üye
Hakan abi burdaysan team ıd 532077642 şifre 8188 şu fontu ayarla sana zahmet :)

ılgınbursa

Üye
hakan abi benim telefonuma ait bi hatamı bilmiyorum ama whatsappta ben mesaj atıyorum sanki geçen gün atmıştı gibi mesajın üstünde tarih yazıyor arkadaşım atınca dünkü tarih yazıyor bende bugününkü her mesajda böyle anlatamadım sanırım istersen resim yükleyeyim

Üst Alt