Nuri'nin favorisi Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Nuri'nin favorisi Galatasaray
A Milli takımımızın ve Borussia Dortmun'un başarılı orta saha oyuncusu Nuri Şahin, Galatasaray'ın Schalke 04 ile oynayacağı rövanş maçını değerlendirdi.



UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Galatasaray'ın rakibi olan Schalke 04 ile ilgili olarak, Alman ekibin ezeli rakibi Dortmund altyapısından yetişen ve burada oynayan A Milli yıldızımız Nuri Şahin'den açıklamlar geldi. Tur şansını değerlendiren Nuri, Galatasaray'ı daha avantajlı gördü.


"Schalke bu aralar form tuttu. Özellikle bize karşı çok iyi oynadılar. Ama biz Türk takımları böyle kritik maçlarda her zaman iyi oynarız. Bu yüzden Galatasaray'ın iyi oynayacağını ve turu geçen taraf olacağını düşünüyorum." diyerek sözlerine başlayan Nuri Şahin,Beyaz TV'de yaptığı açıklamalarında Alman ekibin en önemli gol ayağı olan Hollandalı santrafor Klaas-Jan Huntelaar ile ilgili olarak; "Huntelaar Schalke için çok önemli bir oyuncu. Bu hafta oyundan çıkana kadar da bize karşı çok iyi bir maç çıkardı sakatlanana kadar. Onu yerine kim oynar bilmiyorum ama gol arayacaklarından eminim."

"JONES'UN OLMAMASI AVANTAJ"


"Ofansif anlamda çok iyi oyuncuları var. Çok hızlı atağa çıkabilen bir takım. Özellikle, öndeki forvetin arkasındaki üçlü çok iyi futbolcular. Eksikleri belki, Galatasaray da ofansif anlamda çok kaliteli olduğu için onları defansif anlamda zorlayacaktır. Bana göre Jones'un oynamayacak olması avantaj. Böyle maçlarda ön liberoda çok önemli bir tecrübe. Motivasyon açısından, arkadaşlık açısından onun olmaması da Galatsaray'a yarayabilir."

"HAMİT'E SAHİP ÇIKILMALI"


"Hamit abi çok iyi bir insan. Benim abim sayılır ve çok da kaliteli bir futbolcu. Bence Hamit abiye biraz haksızlık yapıldı. Tabii ki şutlarının direklere takılması onun için şanssız bir durum ama onun Galatasaray için çok önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Dünyada şu anda Türk futbolcusu olarak tanınan nadir futbolculardan birisi Hamit Abi. Daha çok sahip çıkılmalı diye düşünüyorum."
Şu anda söylemek yanlış olur yani. Bilemem, zaman ne gösterir bilemem. Benim hayalim her zaman Real Madrid'de oynamaktı ama ne yazık ki istediğim gibi olmadı ama bundan sonra ki benim hedefim, inşallah Dortmund'da çok başarılar elde edip gerekirse de futbolu burada bırakmak ama şu anda bir şey söyleyemem.
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
nuri bir türlü gittiği takımlarda düzenli forma şansı bulamıyor realde öyleydi liverpolda öyleydi son olarak dortmotd dada fazla şans bulamıyor
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nuri bir türlü gittiği takımlarda düzenli forma şansı bulamıyor realde öyleydi liverpolda öyleydi son olarak dortmotd dada fazla şans bulamıyor

Dortmund'da yılın oyuncusu seçilmişti. Formunu kaybetti sonra. Bu sene yavaş yavaş toparlıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt