Sigara sağlığa zararlı evet ama.. :hmmm
KayraBey Üye ahmetkartal' Alıntı: senin ruhun genç abi Genişletmek için tıkla ... Heee evet bu olabilir.Neyse kimdi o çay ısmarlicak şahıs.Yanaş bakim yamacıma
ahmetkartal' Alıntı: senin ruhun genç abi Genişletmek için tıkla ... Heee evet bu olabilir.Neyse kimdi o çay ısmarlicak şahıs.Yanaş bakim yamacıma
L-LumieRe Üye .TremmerT.' Alıntı: Sigara sağlığa zararlı evet ama.. Genişletmek için tıkla ... sendemi içiyon yoksa
.TremmerT.' Alıntı: Sigara sağlığa zararlı evet ama.. Genişletmek için tıkla ... sendemi içiyon yoksa
L-LumieRe Üye Tahir' Alıntı: Heee evet bu olabilir.Neyse kimdi o çay ısmarlicak şahıs.Yanaş bakim yamacıma Genişletmek için tıkla ... toplaşın soğumasın abim hikaye anlatacak :
Tahir' Alıntı: Heee evet bu olabilir.Neyse kimdi o çay ısmarlicak şahıs.Yanaş bakim yamacıma Genişletmek için tıkla ... toplaşın soğumasın abim hikaye anlatacak :
KayraBey Üye L-LumieRe' Alıntı: toplaşın soğumasın abim hikaye anlatacak : Genişletmek için tıkla ... Bir varmış bir yokmuş.Adamın biri..... Bakın biliyosanız anlatmiyim
L-LumieRe' Alıntı: toplaşın soğumasın abim hikaye anlatacak : Genişletmek için tıkla ... Bir varmış bir yokmuş.Adamın biri..... Bakın biliyosanız anlatmiyim
L-LumieRe Üye Tahir' Alıntı: 13 yıl içtim.Tek celsede boşadım.6 yılı devirdim... Genişletmek için tıkla ... en iyisi abi tek celsede boşamışsan tebrik ederim
Tahir' Alıntı: 13 yıl içtim.Tek celsede boşadım.6 yılı devirdim... Genişletmek için tıkla ... en iyisi abi tek celsede boşamışsan tebrik ederim
ahmetkartal Üye Tahir' Alıntı: 13 yıl içtim.Tek celsede boşadım.6 yılı devirdim... Genişletmek için tıkla ... 1 sınıfta bir kere merak ettim içmeye çalıstım tabi içemedimde bırdahada merak etmedim
Tahir' Alıntı: 13 yıl içtim.Tek celsede boşadım.6 yılı devirdim... Genişletmek için tıkla ... 1 sınıfta bir kere merak ettim içmeye çalıstım tabi içemedimde bırdahada merak etmedim
KayraBey Üye mk1326' Alıntı: Tahir abi helal olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim ama şu imzanı kaldırsan öyle memnun olcam ki.Ağaoğlu'nun kuleleri gibi ne bu böyle L-LumieRe' Alıntı: en iyisi abi tek celsede boşamışsan tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kardeş.Bak anlatiyim.Hava soğuk buz gibi.. Odamdayım... Bekârım o zaman ne biçimli
mk1326' Alıntı: Tahir abi helal olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim ama şu imzanı kaldırsan öyle memnun olcam ki.Ağaoğlu'nun kuleleri gibi ne bu böyle L-LumieRe' Alıntı: en iyisi abi tek celsede boşamışsan tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle kardeş.Bak anlatiyim.Hava soğuk buz gibi.. Odamdayım... Bekârım o zaman ne biçimli
L-LumieRe Üye .TremmerT.' Alıntı: Sait reisde olsaydı burada ne güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... nextman mı ? 2. uykusundadır şimdi abim
.TremmerT.' Alıntı: Sait reisde olsaydı burada ne güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... nextman mı ? 2. uykusundadır şimdi abim
Legendary. Üye Son 2 haftadır gerçekten iyi değilim.. Bu 2 hafta içinde kabul ediyorum çok fazla içtim.Mesela dün aldığım paket bitti
Son 2 haftadır gerçekten iyi değilim.. Bu 2 hafta içinde kabul ediyorum çok fazla içtim.Mesela dün aldığım paket bitti
KayraBey Üye L-LumieRe' Alıntı: nextman mı ? 2. uykusundadır şimdi abim Genişletmek için tıkla ... Sivrisinek vs. Yarın bunları okumasın
L-LumieRe' Alıntı: nextman mı ? 2. uykusundadır şimdi abim Genişletmek için tıkla ... Sivrisinek vs. Yarın bunları okumasın