Bazı fotoğraflarımın galeride görünmesini istemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

creeper

creeper

Üye
    Konu Sahibi
Bazı fotoğraflarımın galeride görünmesini istemiyorum.
birtakım belaltı fotoğrafların telefon galerisinde görünmemesini, böylece başkası galeriye göz atmak istediğinde rezil olmamayı planlıyorum. Cihazım 5800. Bildiğiniz bir yöntem var mı?

only_download

Üye
o resim/video'ları e/others/contacts içine at gözükmez,

capkın52

capkın52

Üye
Dosya yöneticisinden resmin fotmatini ram olarak degistir

mehmetali9320

Üye
bellek kartı rehber içine at kardeş ben öyle yapıyorum işini halleder

gezegen5271

Üye
arkadaşim resim saklamak için en ideal çözüm.hafıza kartına My vıdeos diye bir klasör aç.yada tel hafızasındaki my vıdeos klasörùrünü hafıza kartına kopyala.resim ve vidyolarını o klasör içine at gözükmez.yada resim vidyolar karışmasın diyosan.my vıdeos klasör içine 2 klasör açabilir.onlara ata bilirsin.şöyle bişey daha yapa bilirsin.o my videos klasörünün içine attığın özel dosyalarını tamamen gizleye bilirsin.dosya yöneticisinde bile gözükmez.xplorer adındaki dosya yöneticisine gir.my videos klasör içeriyini gizleye bilirsin

Evsahibi

Üye
en kolay yöntemi sölim ben sana yeni isim ver dediginde .jpg uzantisini örn: .jp yap diledign zamanda tekrar .jpg yap iste bu kadar :)

hikmet366

hikmet366

Üye
.jpg dil .sis yap kimse göremez isterse bilgisayar olsun :) :)

seren01

seren01

Üye
tsk:)

hikmet366

hikmet366

Üye
rica ederim .

yasin_ts

Üye
x-plore programından istediğiniz herşeyi gizleyebilirsiniz. Artı programa şifre koyarak girişleri engelleyebilirsiniz...

hikmet366

hikmet366

Üye
nasil olcak o

sena5135

sena5135

Üye
E/cities o zaman gozukmuyor

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
kardeş x-plore ideal yükle hangi dosyayı gizlemek istiyorsan üzerine gel menü-> dosya -> özelliklere tıkla gizli'yi işaretle tamamdir :)

PME 4L

PME 4L

Üye
Gallery lock

Üst Alt