Kardeşim bana subway surf hilesi lazım ( para hilesi değil ) puan hilesi yapmak istiyorum
Telefonum S3 rootlu 4.1.2
Öncelikle gamecih programımızı indirelim : https://www.dropbox.com/s/vjjssjoxvccq9nb/gamecih-maxicep.com-muhammet7676.apk
2-Yükledikten sonra gamecih programızı açalım. Gamecih arkada açık kalsın, biz oyunumuzu açalım.
3-Subway Surfers olsun örneğimiz. Oyunu açtıktan sonra bir satır boyutunda gamecih menüsü çıkacak. Ordan sola doğru ok a tıklayarak gizleyebilirsiniz. Bizim işimize o bölümdeki büyüteç simgesi yarıyacak.
4- Şimdioyuna başlayın. puan toplamaya başlayın. 100 200 olunca oyunu durduralım ve gamecih menüsünden arama simgesine tıklayalım. Input number kısmına topladığınız puanı girin. diyelim ki 1500 puan topladınız. bikaç sonuç çıkacak. sonra tekrar oyuna dönün biraz daha puan toplayın. diyelim puanınız 1700 oldu. aratın 1700 ü. boyle tek sonuc kalana kadar devam edin. tek sonuc kalinca.
5-Sonuca tıklayıp istediğiniz değeri girin. Oyuna geri dönün , puan girdiğiniz değer kadar olacaktır.
Not : Input numbera puan miktarını girdiğinizde 0 found çıkıyorsa veya 4bytes olan bir sonuç yoksa oyun dönün ve bir miktar daha puan toplayın. Oyunu durdurun . Menu tuşuna basıp resete tıklayarak yeni değeri girin. Bulana kadar devam edin. İlk seferinde ben de baya uğraşmıştım.
Not2: Gamecih her telefonda çalışmayabiliyor.
Aynı mantıkla diğer oyunlarda da bu hileyi uygulayabilirsiniz.