Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ıngilizce ödevim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin137
Üye
Konu Sahibi
ıngilizce ödevim
future tense yani gelecek zaman hakkında slayt yapmam gerek ama hem pc yok hemde bilmiyorum biriniz yapabilir mi lütfen
ahmetkartal
Üye
bende zamanlarla ilgili proje ödevi aldım
Türe
Üye
Nasil bir slayt bu ? Yani konuyu mu anlatman gerekiyor ?
Metin137
Üye
Konu Sahibi
aynen gelip akıllı tahta da anlatıcaz
Revengeful
Emekli Yönetici
Ben de Resarch Methods dersi için "the relationship between happiness and national income" konulu bir sunum yapacağım Tüm dersin notu bu sunumdan verilecek
SorgulayanAdam
Üye
9. sinifsin di mi? siz baya onden gidiyonuz bize gore
Metin137
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar aranızda yapabilecek olan var mı bu arada lise 3 öğrencisiyim
SorgulayanAdam
Üye
biz de bu aralar ayni konuyu goruyoz da kusura bakma
Ben de Resarch Methods dersi için "the relationship between happiness and national income" konulu bir sunum yapacağım Tüm dersin notu bu sunumdan verilecek
future tense derken yani bu konuyu ayrıntılı anlatacak mısın sunumda yoksa future tense kullanılan bi sunum mu olacak onu bi açıklasan yardımcı olabilirim belki
future tense derken yani bu konuyu ayrıntılı anlatacak mısın sunumda yoksa future tense kullanılan bi sunum mu olacak onu bi açıklasan yardımcı olabilirim belki
yani kullanım alanları time expresions yapım şeklini falan anlatıcam çok ayrıntılı birşey olmasına gerek yok zaten 20-30dk anlatıcam çok şey değil yani