TheOldBros
Üye
Play Store
Arkadaşlar GalaxyTab GT-P1000 Cihazım'da (Rootlu cihaz) play store yoktu (önceki sahibi silmiş olabilir) kendim kurdum ve ne zaman açmak istesem bir titreşip bir uyarı veriyor ve kapanıyor uyarı resmi
Şimdi ya uygulama da bişey var yada cihazımda eski sürüme dair artıklar var.
Önerim: Root Explorer yardımıyla bu artıkları cihazımdan silmek ve google play i baştan kurmak ama bu artıkları silmek için yardımınıza ihtiyacım var diyelim google play apk sını kurduk bu apk nın içindeki dosyalar hangi dizinlere gidiyor
Örneğin a dosyası "data/system" dizinine kuruluyor . İşte ben apk dosyasının içindekilerin hangi konuma kurulduğunu nasıl öğrenebilirim yada bu hatanın bi çözümümü var mı ?
Not1: Resimde sol üst köşede görüldüğü üzere play store dan indirilmiş uygulamalar güncelleme istiyor yani play sotre cihazımı tanımış durumda ama açılmıyor
ve Play Store Web de gmail hesabıma kayıtlı cihazım gözüküyor ve uygulamayı yükle dediğimde . Uygulama en kısa zamanda yüklenecektir diyor. ama Tablette açılmadığı için yüklenmiyor.
Not2:Tablete Format atma gibi bi lüksüm yok
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkteki son sürüm google play i kullanıyorum.Şimdi ya uygulama da bişey var yada cihazımda eski sürüme dair artıklar var.
Önerim: Root Explorer yardımıyla bu artıkları cihazımdan silmek ve google play i baştan kurmak ama bu artıkları silmek için yardımınıza ihtiyacım var diyelim google play apk sını kurduk bu apk nın içindeki dosyalar hangi dizinlere gidiyor
Örneğin a dosyası "data/system" dizinine kuruluyor . İşte ben apk dosyasının içindekilerin hangi konuma kurulduğunu nasıl öğrenebilirim yada bu hatanın bi çözümümü var mı ?
Not1: Resimde sol üst köşede görüldüğü üzere play store dan indirilmiş uygulamalar güncelleme istiyor yani play sotre cihazımı tanımış durumda ama açılmıyor
ve Play Store Web de gmail hesabıma kayıtlı cihazım gözüküyor ve uygulamayı yükle dediğimde . Uygulama en kısa zamanda yüklenecektir diyor. ama Tablette açılmadığı için yüklenmiyor.Not2:Tablete Format atma gibi bi lüksüm yok