5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi ben jaf atım ama font degiştirmde tel açılmıyor hafıza kartını sildim 2 kerd jafjadım formatladım olmadı

- - - Eklendi - - -

birde abi kamera tam ekran olmuyo

hafıza kartını çıkart öyle at. Kamera öyle yapacak birşey yok

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
abi font denedim olmuyor bu arada sen fp5de pure fontu kulammıştın demi bu arada web browser sorunu yok tl gitmio artık

rdvnkcmn

Üye
kac dakika suruyo bu işlem?

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
bir iki dk hatta daha az

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
hakan abi sana link göndermiştim windows phone cfw kulam-nırsın diye onu araştırdım qt degilmiş flaş ev ekranıymış ama hareketli yukarı aşagı gidebiliyor tek sorun dil ingilizce ve ikonlar kötü

V1TR10L

Üye
Her zamanki gibi çok güzel bir güncelleme olmuş. Elinize sağlık. :)

frx23

Üye
teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi sana link göndermiştim windows phone cfw kulam-nırsın diye onu araştırdım qt degilmiş flaş ev ekranıymış ama hareketli yukarı aşagı gidebiliyor tek sorun dil ingilizce ve ikonlar kötü

hım o zaman c6 portunda kullanılmaz. Ofw içindir

- - - Eklendi - - -

Her zamanki gibi çok güzel bir güncelleme olmuş. Elinize sağlık. :)

teşekkürler. Güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

rica ederim

Ene524

Ene524

Üye
Eline sağlık güncelleme güzel olmuş yalnız birşey soracağım ana ev ekranındaki saatin yazı tipini değiştirme imkanımız var mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık güncelleme güzel olmuş yalnız birşey soracağım ana ev ekranındaki saatin yazı tipini değiştirme imkanımız var mı ?

teşekkürler.. fontu değiştir oda değişir...

Lancerr

Lancerr

Üye
vaaay hakan yenı fp6 çıkmış haberimiz yok :) her zaman takdir ettim seni herkese de önerdim cfw ni tebrik ederim seni tekrardan hemen yüklüyorum :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
fp7 bu klavye modunu kulansan

Joker

Joker

Emekli Yönetici
saol abi font işini çözdüm :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi fontlar için rompatcherdan yamayı aktif edin demişsin ama rompatcher yok . biz mi indirip kurucaz yoksa bulamadımmı ? bi yardım edersen sevinirim :)

evet siz kuracaksınız... rom patcher plus 3.1 vardır sitede kardeşim

Joker

Joker

Emekli Yönetici

evet siz kuracaksınız... rom patcher plus 3.1 vardır sitede kardeşim
eline sağlık hakan abi kullandıgım en iyi cfw :oke: ama fp5te benim bi sorunum vardı , oyun oynarken sensör açık oluyo haliyle tema efektleride açıkken ekran dönerse telefon reset atıyo acaba tek bendemi var sorun diye merak ettim bilgilendirirsen sevinirim abi :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık hakan abi kullandıgım en iyi cfw :oke: ama fp5te benim bi sorunum vardı , oyun oynarken sensör açık oluyo haliyle tema efektleride açıkken ekran dönerse telefon reset atıyo acaba tek bendemi var sorun diye merak ettim bilgilendirirsen sevinirim abi :)

teşekkürler... 5800 da oyun oynamıyorum ve hiç denemedim deneyen olursa bilgilendirirler seni... eğer sorun hala devam ediyorsa sende. efekti değiştir sorun çözüleceğini düşünüyorum...

Joker

Joker

Emekli Yönetici

teşekkürler... 5800 da oyun oynamıyorum ve hiç denemedim deneyen olursa bilgilendirirler seni... eğer sorun hala devam ediyorsa sende. efekti değiştir sorun çözüleceğini düşünüyorum...
saol hakan abi :) biraz önce güncellemeyide yaptım gerçekten çok güzel oldu telefon yani senin cfw olmasa satıyodum telefonu ama bi kez daha aşık oldum telefona :ehe

Üst Alt