İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ben başka Bi sesle denemedim.kendi attığım zil seslerinde hep aynı oluyor.
peki arama geldiğinde başta iki kere titreyip sonra zil sesi çalıyor ama titreşimi kesiyor.doğrumudur.bu herkestemi böyle.
saolasın ilgin için.

evet once titrer sonra titreşim durur ve zil sesi başlar.

gulcan4

Üye
yardım edebilecek yok mu ?

YkPkY

YkPkY

Üye

daha once yine bir konuda istekleri,eksikleri ve talepleri liste haline getirip yetkili kişilere mail olarak gondermiştim. İstenirse sadece lumialarla ilgili degil tum wp kullanicilariyla yine bir konu başligi acip yeni bir liste oluşturabilir ve bu listeyi yine ilgili yerlere mail olarak gonderebiliriz.
olabilir arkadaşım.elektronik cihazları ildeyerek kullandığım için bütün eksik ve sorunlar gözümün önüne düşüyor.titizimdir biraz.benden bol sorun yazanda yok burada.soruyorum kullananlara kimsede cevap vermeyince biraz sinirleniyorum.teyid edemiyorum çünkü bitek bendemi yoksa herkesdemi böyle diye.tek başımada mail atmak istemiyorum haliyle.ortak olabilirsek bu konuda bişeylerin çözümüne daha hızlı gideriz.nihayetnde bu cihazı adam akıllı kullanmak istiyorsak bu şart.
konuyu sen açabilirsin arkadaşım,nitekim wp da sen daha deneyimlisin.symbian olsaydı hoplatırdımda ortalığı,bunda biraz yabancıyım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yardım edebilecek yok mu ?

bir sorun yok gibi gozukuyor. Calma listesinden degil tum şarkilar bolumunden gondermek istediginiz şarkinin uzerine basili tutunca paylaş secenegi cikmasi gerekir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

olabilir arkadaşım.elektronik cihazları ildeyerek kullandığım için bütün eksik ve sorunlar gözümün önüne düşüyor.titizimdir biraz.benden bol sorun yazanda yok burada.soruyorum kullananlara kimsede cevap vermeyince biraz sinirleniyorum.teyid edemiyorum çünkü bitek bendemi yoksa herkesdemi böyle diye.tek başımada mail atmak istemiyorum haliyle.ortak olabilirsek bu konuda bişeylerin çözümüne daha hızlı gideriz.nihayetnde bu cihazı adam akıllı kullanmak istiyorsak bu şart.
konuyu sen açabilirsin arkadaşım,nitekim wp da sen daha deneyimlisin.symbian olsaydı hoplatırdımda ortalığı,bunda biraz yabancıyım :)
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/windows-phonedaki-eksikler-istekler-listesi-2-769763.html konuyu gunduz acmiştim:oke:

Tacettinn

Tacettinn

Üye
1800 mah batarya çıkmış . Türkiye'ye yakın zamanda gelir inş..

Batarya değiştirebilmenin faydaları :) :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar telefonuna koruma filmi kaplamak isteyenler şuna baksın derim

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ANIL

ANIL

Admin
Lumia 820 ile listeye kendimi ekledim, ayıp olmadı umarım :D

• Beğen
Tepkiler: serinaga
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
1800 mah batarya çıkmış . Türkiye'ye yakın zamanda gelir inş..

Batarya değiştirebilmenin faydaları :) :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar telefonuna koruma filmi kaplamak isteyenler şuna baksın derim

nokianın çıksrdğı batarya mı bu

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
sanırsam geçenlerde telefonun ismini degıstırmıyorum Windows Phone kalıyor dedi..
telefonunu pc ye bağlayın ve Microsoft'un Windows Phone a özel programını indirin oradan değiştiriliyor..
Bu arada Lumia mın sürekli yazılarımı düzeltmesi güzel oldu..

YkPkY

YkPkY

Üye
Kafalar güzel ve uçuyoruz.bu yazılım iyi kafa yapıyor.biraz pahalıya mal oldu ama neysee :D

- - - Eklendi - - -

sanırsam geçenlerde telefonun ismini degıstırmıyorum Windows Phone kalıyor dedi..
telefonunu pc ye bağlayın ve Microsoft'un Windows Phone a özel programını indirin oradan değiştiriliyor..
Bu arada Lumia mın sürekli yazılarımı düzeltmesi güzel oldu..

hemen KEŞ olarak değiştiriyorum adımı :yuru

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ben indirmiştim ama programı tekrar buldum..

Bunu yükleyip Telefonunuzun özelliklerini değiştirebilir..
Telefondan aktarma ..vs yapabilirsiniz..

- - - Eklendi - - -

Kafalar güzel ve uçuyoruz.bu yazılım iyi kafa yapıyor.biraz pahalıya mal oldu ama neysee :D

- - - Eklendi - - -

hemen KEŞ olarak değiştiriyorum adımı :yuru
Program ismi yukarıda..

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Uzun zaman forumdayım ama buraya kayıt olmadık :)
Lumia 820 benide ekleyin arkadaşlar :)

Toros542

Toros542

Üye
Slm millet artık bende Lumia ailesine katıldım.

Üst Alt