128 GB Kapasiteli iPad’in Türkiye Satışları Başladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
128 GB Kapasiteli iPad’in Türkiye Satışları Başladı!
Bu zamana dek Apple ürünü kullanmak nasip olmadı, lâkin Apple meraklısı kullanıcılar adına güzel bir haber :tebessüm:

Ocak ayının son günlerinde tanıtılan ve 5 Şubat tarihinde yurt dışında satışına başlanılan 128 GB kapasiteli dördüncü nesil iPad nihayet Türkiye’de de satışa sunuldu.

Bilkom güvencesiyle ülkemize giriş yapan 128 GB kapasiteli iPad modeli, daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyan oyunseverler ve profesyonelleri hedefliyor.
Sadece Wi-Fi ve hem Wi-Fi hem de hücresel bağlantı özellikli olmak üzere iki ayrı versiyonda satışa sunulan iPad’in Wi-Fi versiyonu 959 dolar + KDV, Wi-Fi + hücresel bağlantı modeli ise 1099 dolar + KDV fiyat etiketine sahip.

Habere buradan ulaşabilirsiniz : 128 GB kapasiteli iPad’in Türkiye satışları başladı

tapatalk

tapatalk

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
türk parası ile ne kadar yapıyo

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
MrExpert

MrExpert

Üye
128gb biraz abartılı :hmmm

PriZm

PriZm

Üye
128gb biraz abartılı :hmmm
Tablette microsd hafıza çoğaltma olmamasını,Ve kullanıcının bir pc'si olmadığını göz önüne alırsak yeterli bir seviye.

Benim 1 tb harddiskde 40 gb boş :zong:

fk555897

fk555897

Üye
Ben Galaxy Note 10.1 kullanıyorum. Telefonun hafızası az ama 1 TB lık taşınabilir harddisk im var. Dosyaları direk ona atıyorum. Kaç GB olursa olsun tablette ilk tercihim kalemini elime alıp deftere yazıyor gibi yazı yazabildiğim tabletlerdir.

Kerim.

Kerim.

Üye

Tablette microsd hafıza çoğaltma olmamasını,Ve kullanıcının bir pc'si olmadığını göz önüne alırsak yeterli bir seviye.

Benim 1 tb harddiskde 40 gb boş :zong:

Oha ya nasil dolduruyosun 1tb'ı:oha:

MrExpert

MrExpert

Üye

MaxipmaN

Üye
o 1tb ın içinde neler var biliyorm :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt