Nokia WP8 GDR2 BETA hakkında [Guncelleme 03/04/2013]

Sponsorlu Bağlantılar

qwerty5757

qwerty5757

Üye
Bu güncellemeyi wi-fi ile direk telefona yükleyebilecekmiyiz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada yayınlanan güncellemenin geçen gün bahsettiğimiz GDR2 kod adlı güncelle olduğunu belirtelim.

• Beğen
Tepkiler: n000k

mühendis_bey

Üye
Brezilya yaptım bölge ve biçimi ama t
yok güncelleme

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar bu ne anlama geliyor?

Lumiance

Lumiance

Üye
Şunu da belirmeliyim ki ortam ışığı dedektoru biraz daha karalı hale getirilmiş. Porticodan sonra otomatik ayarda Bi dengesizlik olmuştu. O yüzden otomatiği kapatıp düşük ayarda kullanıyordum. Ve ışık durumuma göre manuel ayarlıyordum. Şimdi otomatikte gayet kararlı bir şekilde çalışıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Zaman_yolcusU
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Şunu da belirmeliyim ki ortam ışığı dedektoru biraz daha karalı hale getirilmiş. Porticodan sonra otomatik ayarda Bi dengesizlik olmuştu. O yüzden otomatiği kapatıp düşük ayarda kullanıyordum. Ve ışık durumuma göre manuel ayarlıyordum. Şimdi otomatikte gayet kararlı bir şekilde çalışıyor :)

bende 820 var sensorde hiç sorun yasamadım

- - - Eklendi - - -

820ye de bu güncelleme gelecek mi?

- - - Eklendi - - -

820ye de bu güncelleme gelecek mi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bu ne anlama geliyor?

Yeni GDR2 Beta güncellemesiyle "Ekran+Dokunma" ayarına geldiği görülen özellik.
Artık Nokia Lumia telefonlarında tema renklerine istediğimiz tonu verebileceğiz :kıskıs:
Tabi henüz test aşamasında olduğu için bu özelliği bizler göremiyoruz.
Güncelleme olarak geldiğinde bizim ayarlara da eklenecek.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Artık Nokia Lumia telefonlarında tema renklerine istediğimiz tonu verebileceğiz :kıskıs:

Lumiance arkadaşimiz gdr2'yi flashladi bugun ben henuz bakamadim naviye ama sen baktin galiba gozukmuyor mu.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Türkiye yok dostum yaa :bilmm
Yalnızca İsveç ve Asya Pasifik Ülkeleri varyantı var. somuru:

e ilk sayfada paylaştigim ekran goruntusune baktin mi dostum. Lumiance nikli arkadaşimiz bugun flash konusunda sorun yaşayinca pm'den yaziştik ve flashladigi surumun kodunu 1308 olarak soyleyince ne oluyor dedim kendi kendime oyle bişey yoktu.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

e ilk sayfada paylaştigim ekran goruntusune baktin mi dostum. Lumiance nikli arkadaşimiz bugun flash konusunda sorun yaşayinca pm'den yaziştik ve flashladigi surumun kodunu 1308 olarak soyleyince ne oluyor dedim kendi kendime oyle bişey yoktu.

Sürüm adı doğru (1232.5957.1308....) ama Türkiye varyantı yok :bilmm
O nereden bulmuş acaba? :hmmm
Zaten bu güncellemenin test hali.
Bir iki hafta içinde tam oturmuş olarak tüm ülke varyantlarını eklerler gibime geliyor.

nanotex

nanotex

Üye

Ama ekran + dokunma güncellemesinde bu görseller mevcut. Reset attım bir umut ama yine gelmedi :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Sürüm adı doğru ama Türkiye varyantı yok :bilmm
O nereden bulmuş acaba? :hmmm
Zaten bu güncellemenin test hali.
Bir iki hafta içinde tam oturmuş olarak tüm ülke varyantlarını eklerler gibime geliyor.

demek ki sabah naviye koyulmuş ve hemen kaldirilmiş:ehe
GDR or ADA (Another Damn Acronym):ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Yuklesemmi acaba kararsız kaldım kotamı boşuna harcamak istemiyorum ama şarj problemi deyince heyecanlandım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Yeni Depolama Ayarları ve Gereksiz Dosya Silme Özellikleri

Bugün ortaya çıkan GDR2 beta güncellemesinin getirdiği yenilikler bir bir gün yüzüne çıkıyor. Bu sefer ki bilgi depolama ayarları hakkında...

Yukarıda sol tarafta gördüğünüz ilk resim depolamanın ne şekilde dağıldığını gösteren bir halka grafiğin geldiğine işaret ediyor. Grafikte uygulamalar yeşil, medya (resim, müzik) dosyaları mavi, işletim sistemi pembe ve boş alan ise gri renkli olarak hoş ve anlaşılır bir şekilde gösteriliyor.

İkinci resim ise bu yeni özelliğin detay ekranının bulunduğunu gösteriyor. Bu detay ekranındaki ilk çizgi grafiği uygulamaları gösteriyor. (resimdeki örnekte görüldüğü gibi 417 MB yer kaplamış). Bunun hemen altında yine bir "Detaylar" butonu yer alıyor. Buradan da muhtemelen hangi uygulamanın ne kadar yer kapladığını görebilecek ve daha detaylı bilgi alabileceğiz.

Uygulamalar çubuk grafiğinin altında "Geçici dosyalar" grafiği yer alıyor. (Resimdeki örnekte bu dosyaların 164 MB yer kapladığı görülüyor). Buradaki önemli gelişme ise bu bölüme geçici dosyaları sistemden silmek için "Temizle" butonunun koyulmuş olması.

Alttaki diğer dört çizgi grafiği ise detaylı olarak medya dosyalarının durumunu gösteriyor. (Resimdeki örnekte görüldüğü gibi, resimler 7.9 MB, müzikler ve videolar 906 MB, ofis belgeleri 586 KB, e-posta ve kartvizitler 52 MB yer kaplıyor). Ekranı gösteren resimden anlaşıldığı üzere burada herhangi bir müdahale butonu yer almıyor.

Hatırlanacağı üzere Microsoft'tan Joe Belfiore birkaç gün önceki twitter mesajında başta "diğer" klasörü olmak üzere çeşitli özelliklere dair güncellemelerin yolda olduğunu belirtmişti.

drangela61

drangela61

Üye
Gerçekten çok güzel haberler bunlar Microsoft ve Nokia çalışıyor helal..
en iyisi biraz daha bekleyip tam oturması ve portico gibi güncellemesinin gelmesi
tabii sabredemeyenler diğer yöntemleri de deneyecektir ;)

Üst Alt