Kamerada kaliteli fotolar elde etme c7 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
Kamerada kaliteli fotolar elde etme c7 ?
Arkadaşlar kapalı iç mekanlar foto çektiğimde iğrenç fotolar çekiyor c7 kullanıyorum . Gecen konserdeydik kapalı yerde bende ynmda biri vardı o da ıphone 4 le çektk sözde bnm 8 mpx ama bnmki resmen iğrenç çktı nasl düzeltebilirim hangi ayarda yada program fln kullanmalıyım . Bide ön kameram çalışmıyor tekrar başlatın yada tli aç kapayın diyor onuda nasıl düzeltirim ? Şimdiden teşekkürler.

cemsidar

cemsidar

Üye
oto fokus yok ve bendede C7 var. Çektigim her 10 fotodan 7 taneye yakınını fahat silerim bulanıklıktan. Kalan 3 tzne ne çıkarsa bahtıma :D

MaxipmaN

Üye
kameraya gir ortadaki A ya bas özel yazısını görücen tıkla düzenle de sonra aşağıdakileri yap

Pozlama telafisi:0.5
Netlik:Yüksek
Kontrast:En üstün iki altı olacak
ilk açılışta bu ayarların kullanılmasını istersen varsayılan sahne modunu evet yap

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
kameraya gir ortadaki A ya bas özel yazısını görücen tıkla düzenle de sonra aşağıdakileri yap

Pozlama telafisi:0.5
Netlik:Yüksek
Kontrast:En üstün iki altı olacak
ilk açılışta bu ayarların kullanılmasını istersen varsayılan sahne modunu evet yap

bi nebze düzeldi ama hala iğrenç oto focusun ne olduğnu bilmyorum ama 8 mpx lik bişy yapıp ndn eklemedklerni anlamyorum iphone 4 5mpx bndn 10 kat daha iyi çekiyo.(

MaxipmaN

Üye
bi nebze düzeldi ama hala iğrenç oto focusun ne olduğnu bilmyorum ama 8 mpx lik bişy yapıp ndn eklemedklerni anlamyorum iphone 4 5mpx bndn 10 kat daha iyi çekiyo.(

otomatik odaklanma demektir kamera görüntüye odaklanır ve bulanık çıkmasını önler

cemsidar

cemsidar

Üye
mesela foto makinelerinde ya da N8 de flan dikkat ettiysen çekim tuşları 2 kademedir. Basarsın kamera mercegini ileri geri oynatıp odaklar sonra tam basınca çeker bu da öyle. Fakat bu maliyetli ve telefonun kalınlıgını arttırıyo

theruhix

Üye
    Konu Sahibi
hm e yapsalarmş yani yazk 850 tl para vermştik.s bnm eski 2 mpx ble içerde daha iyi çekiyo:(

MaxipmaN

Üye
hm e yapsalarmş yani yazk 850 tl para vermştik.s bnm eski 2 mpx ble içerde daha iyi çekiyo:(

bende de abartısız berbattı ama cfw den midir bilmiyom da daha iyi kötü çekmiyor kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt