İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
lumia 820'de bazen mobil bağlantıyı açmama rağmen bağlantı sağlanmıyor. ayarlarda mobil bağlantıyı açıyorum ancak bağlantı gelmiyor. telefonu kapatıp açınca bağlantı geliyor. böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç?
olmamı hiç.bunalım geçriyorum.birazdan intihar edeceğim.hattın vodafonemi

- - - Eklendi - - -

Birde arkadaşlar sizdede aynısımı.tel ses#titreşimdeyken arama geldiğnde sadece 2kere titriyor sonra ses çalmaya başlıyor.zil sesiyle beraber titreşim olmuyor.
bir sorun daha;arama geldiğinde,cevapla dediğim an zil sesi boğulmuş kaset sarmış gibi bir ses çıkartıp sonra konuşmaya geçiyor.yani zil sesi cevapla dediğim anda boğuluyor.sessizdeyken böyle Bi sıkıntı yok normal olarak

- - - Eklendi - - -

iphone gibi güneş enerjili olsaymış daha güzel olurmuş

YkPkY

YkPkY

Üye
Yanlız bu konuda paylaşımı zayıf buldum.ortak cihazımız hakkında birbirimize net cevaplar vermiyoruz,paylaşmıyoruz.ya cihazınızda alışılagelmiş özelliklerin eksikliğini görmüyorsunuz,yada yeni cihazınızın keyfine sorunları önemsemiyorsunuz.arkadaşımız güzel Bi konu açmış ama aksesuar dışında bir telefonda olması gereken klasikleşmiiş özelliklerin eksikliğine sorulan sorularla kimsenin ilgilendiği yok.
nihayetinde bunlar bize geri dönecek bir başkasına değil.daha önce belirttiğim gibi sorunları araştırıp nokia ya mail atıyorum.tabi buda tek başına olacak iş değil.bu konuda duyarlılığa davet etmiştim takip eden arkadaşları.ama pek ciddiye alınmamış belli.verdiğniz para değerli değil o zaman.

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11

sercanaktas

Üye
haha :) bende dün gittim telefonu aldım. şarzını 5 saatte bitirdim sonra şarza koydum :) şimdi cayır cayır çalışıyor :)
Aslanparçası Lumia820. Dün tweet atmıştım nokia'ya "lumia kullananlara terfi ediyorum bu harika teknoloji canavarını çok merak ediyorum" yazmıştım ki, onlardan da tweet geldi "Lumia820 ile doğru bir tercih yaptınız" şeklinde. Microsoft da çalışan arkadaşımla görüştüm telefonu almadan önce, telefonu ingilizce yaparsan marketteki uygulama sayısı artacak demişti, öncesini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama skydrive üzerinden sürekli senkron olması ve evdeki laptopumu cebimde taşımak süper bir şey. bir çok arkadaş internet ile sıkıntı var demişlerdi özellikle vodafone hat üzerinde ancak ben bir problem yaşamadım ve emin olun ttnet'den daha hızlı akıyor.

YkPkY

YkPkY

Üye
820mi alsaydım?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yanlız bu konuda paylaşımı zayıf buldum.ortak cihazımız hakkında birbirimize net cevaplar vermiyoruz,paylaşmıyoruz.ya cihazınızda alışılagelmiş özelliklerin eksikliğini görmüyorsunuz,yada yeni cihazınızın keyfine sorunları önemsemiyorsunuz.arkadaşımız güzel Bi konu açmış ama aksesuar dışında bir telefonda olması gereken klasikleşmiiş özelliklerin eksikliğine sorulan sorularla kimsenin ilgilendiği yok.
nihayetinde bunlar bize geri dönecek bir başkasına değil.daha önce belirttiğim gibi sorunları araştırıp nokia ya mail atıyorum.tabi buda tek başına olacak iş değil.bu konuda duyarlılığa davet etmiştim takip eden arkadaşları.ama pek ciddiye alınmamış belli.verdiğniz para değerli değil o zaman.

daha once yine bir konuda istekleri,eksikleri ve talepleri liste haline getirip yetkili kişilere mail olarak gondermiştim. İstenirse sadece lumialarla ilgili degil tum wp kullanicilariyla yine bir konu başligi acip yeni bir liste oluşturabilir ve bu listeyi yine ilgili yerlere mail olarak gonderebiliriz.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Birde arkadaşlar sizdede aynısımı.tel ses#titreşimdeyken arama geldiğnde sadece 2kere titriyor sonra ses çalmaya başlıyor.zil sesiyle beraber titreşim olmuyor.
bir sorun daha;arama geldiğinde,cevapla dediğim an zil sesi boğulmuş kaset sarmış gibi bir ses çıkartıp sonra konuşmaya geçiyor.yani zil sesi cevapla dediğim anda boğuluyor.sessizdeyken böyle Bi sıkıntı yok normal olarak[/B][/I][/SIZE][/COLOR][/

gelen aramayı cevapla dediğimde aynı sorun bende de var bozuk kaset gibi cızırdayıp susuyor. Acaba farklı bir zil tonu atadıgımız için olabilir mi

erdincpolat

erdincpolat

Üye
bu arada htc 8X kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

evet aklıma gelmişken denemek istedim. Telefonun kendi melodilerinden birini zil sesi yaparsam, gelen aramaları cevaplarken cızırtı sesi olmuyor. Ama benim telefona eklediğim bir melodiyi zil sesi yaparsam gelen aramayı cevaplama anında cızırtı yapıyor htc 8x

reer2

Üye
Selamun aleyküm benim bir sorunum vardıda X box da oturum actım ama ailem indirdıklerımı engelliyor nasıl düzeltebilirim.. yardımcı olurmusunuz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Selamun aleyküm benim bir sorunum vardıda X box da oturum actım ama ailem indirdıklerımı engelliyor nasıl düzeltebilirim.. yardımcı olurmusunuz

Yaş sınırına takılıyorsun muhtemelen.
Bilgisayardan hotmail (yada hangi microsoft hesabını kullanıyorsan) ayarlarına girip doğum tarihini 18 yaşından büyük olacak şekilde ayarlaman gerekiyor.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar bu Diğer klasörünün boyutunu azaltmak için program vardıya. Onunla baya bi hafıza inmişti ama şimdi de uygulamalar klasörü artmaya başladı çok garip :S
2.02 gb den 2.75 gb olmuş. Ve hiçbi program veya oyun indirmedim

gulcan4

Üye
arkadaşlar lumia 620 de bluetoothla resim ve müzik nasıl gönderiliyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar lumia 620 de bluetoothla resim ve müzik nasıl gönderiliyor

once ayarlardan bluetoothu ac sonra gondermek istedigin medyanin uzerine basili tut ve paylaş seceneginden bluetoothu sec.

gulcan4

Üye

once ayarlardan bluetoothu ac sonra gondermek istedigin medyanin uzerine basili tut ve paylaş seceneginden bluetoothu sec.
basılı tutunca sadece "şimdi çalınıyora ekle" ve "başlangıç ekranına sabitle"çıkıyor

YkPkY

YkPkY

Üye
bu arada htc 8X kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

evet aklıma gelmişken denemek istedim. Telefonun kendi melodilerinden birini zil sesi yaparsam, gelen aramaları cevaplarken cızırtı sesi olmuyor. Ama benim telefona eklediğim bir melodiyi zil sesi yaparsam gelen aramayı cevaplama anında cızırtı yapıyor htc 8x
ben başka Bi sesle denemedim.kendi attığım zil seslerinde hep aynı oluyor.
peki arama geldiğinde başta iki kere titreyip sonra zil sesi çalıyor ama titreşimi kesiyor.doğrumudur.bu herkestemi böyle.
saolasın ilgin için.

Üst Alt