5Tlden sonra gün boyu bedava

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametwc

Üye
    Konu Sahibi
5Tlden sonra gün boyu bedava
Arkadaşlar bi yerde okudum günde 5tl den sonr a 23:59a kadar adil kullanım kotası olmadan bedava net oluyomuş boyle bise varmı gerçekten varsa hangi tarifede benim tarifem cep ogrenci

Umut

Umut

Üye
Standart Tarife

* Fiyatlara faturalı hatlar için (%18) KDV ve (%5) ÖİV, faturasız hatlar için (%18) KDV ve (%25) ÖİV dahildir.
* Fatura Stop özelliğiyle faturaların aşırı yükselmesinin önüne geçiliyor. Bu uygulama ile standart tarife kullandığınızda faturalı hatlar için günlük maksimum 5 TL ,faturasız hatlar için günlük maksimum 10 TL üstü kullanımları için ücretlendirilmeyerek limitsiz kullanım imkanından faydalanabilirsiniz.
* Fatura Stop özelliği için adil kullanım kotası 250 MB'tır. Adil kullanım kotası dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 128 Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
* Fatura Stop özelliği ve ücretler yurt içi kullanımlarda geçerlidir.
* Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

_erdal_

_erdal_

Üye
bizzat basıma geldi 3 gün önce 10 tl gitti, akşam 6 gibi oldu bi baktım mesaj geldi gece 23.59.59 kadar ücretlendirilmeyeceksiniz diye geceye kadar download yaptım bende : )) faturasız hat kullanıyorum.

sametwc

Üye
    Konu Sahibi
5tl degilmiydi

sametwc

Üye
    Konu Sahibi
10 tlden sonra her tarifede olurmu

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşım burda fiyatın 10 tl oluşu indirme yapıyormuş tur indirme bitince mesaj gelmiştir normal de her GSM operatörü aynı 5 tl olunca gün boyu bedava

sametwc

Üye
    Konu Sahibi
saolun

mamosatdin

Üye
vayyy

plusnettr

plusnettr

Üye
Arkadaşım burda fiyatın 10 tl oluşu indirme yapıyormuş tur indirme bitince mesaj gelmiştir normal de her GSM operatörü aynı 5 tl olunca gün boyu bedava

Faturasızlarda 10 TL, faturalılarda 5 TL.
Kimse okumuyor mu açıklamaları ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt