Galaxy S IV Antutu benchmark sonuçları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boran9999

boran9999

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S IV Antutu benchmark sonuçları
Galaxy S IV hemen hemen şekillendi son yayınlanan resimler aşağıda Kaynak Sammobile

Türe

Türe

Üye
İntelin atom islemcili yeni cihazi 28.000 almis :hmmm :oha:

Buğra

Buğra

Admin
eğer doğru ise gerçekten performans canavarı bir cep bizi bekliyor.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
samsung yine cekirdek sayisiyla neticeye gitmis.

MaxipmaN

Üye
şu andriode o kadar çekirdek koyuyorlar tam olarak sıcak bakamıyorum nedendir ben de bilmiyorum

Seglopsi

Seglopsi

Üye
şu andriode o kadar çekirdek koyuyorlar tam olarak sıcak bakamıyorum nedendir ben de bilmiyorum

android'de dalvik vm emulatoru var, her uygulama/oyun islem ve kodlar emulator uzerinden calisiyor. buda %25-30 kadar performans kaybina sebep oluyor. kisaca neden android cihazlarin bu kadar fazla donanimli olduklarinin ispati.

caglar b

caglar b

Üye
note 2 yi resmen ezmiş mükemmel bişey ki sadece 4 çekirdegi a15

Seglopsi

Seglopsi

Üye
[ENGİN];5861603' Alıntı:

İntel bu ne sandın? :D

arm daki "risc" mimarisi hicbir zaman intel'in "compare-jump" mimarisi kadar iyi olmadi. arm skaler islemlerde daha iyi olabilir, yalniz yazilan ufak bir kernel ile vektorel hesaba donen sayisal veri daha cok islemi cozumleyeceginden mobil sektorde gelecekte intel ve amd'nin tekeline donusecektir. suanda yogun islem gerekmediginden arm tabanli islemciler mobil sektorde basarili durumdalar.

Türe

Türe

Üye
[ENGİN];5861603' Alıntı:

İntel bu ne sandın? :D

Hayir bir de islemci 800 mhz normalde ama 2 ghz e kadar calisabiliyormus ve de cift cekirdekli :oha:

Uruloki

Uruloki

Üye
Tegra 4 az cekirdekle ezdu antutu sonuci 36bin küsür ama s4 de iyidir yalnız ekran fazla büyük bana göre

tapatalk

tapatalk

Üye
hani la exynos yazıyo intel nerden çıktı

avcitalip

avcitalip

Üye
Mali yokmuş sanırım :hmmm

vallaha s4 almayacağım buraya da yazıyorum ne olursa olsun,değiştirirsem bile ya note 3 yada 5s çıkarsa 5s ile değiştireceğim :evet:

Uruloki

Uruloki

Üye

vallaha s4 almayacağım buraya da yazıyorum ne olursa olsun,değiştirirsem bile ya note 3 yada 5s çıkarsa 5s ile değiştireceğim :evet:

Sende he talip daha yeni yaptirdin telefonu

boran9999

boran9999

Üye
    Konu Sahibi

Nasıl Note2 S3'ün Overclock yapılmış haliyse Note3 de S4'ün overclock'lu haliyle gelecektir mesela aynı işlemci ama 2.0 ghz hızında 1920x1080 4.99'' yerine 5.5'' vs vs gibi Ben kendim S3 kullanıyorum sizin gibi S5'i beklerim.

Türe

Türe

Üye
Kuzen yurtdisindan 5 getirse de kullansak :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
Nasıl Note2 S3'ün Overclock yapılmış haliyse Note3 de S4'ün overclock'lu haliyle gelecektir mesela aynı işlemci ama 2.0 ghz hızında 1920x1080 4.99'' yerine 5.5'' vs vs gibi Ben kendim S3 kullanıyorum sizin gibi S5'i beklerim.

Onu bilemem ama not2 ile antutu da 24000 yapmak çok zor değil. Ama s3 için iyi kasmak gerekli.

boran9999

boran9999

Üye
    Konu Sahibi
Sıralama Default değerlere göre yapılıyor zaten değerler üzerinde hız aşırtma yaparsanız 25-26 binleri görürsünüz nette bu konu hakkında sürüyle topik var aynı hızaşırtma s4 e yapılırsa ne olur bilemem herhalde 35 binler görükebilir. Bence 35 binlik değerde ne işe yarar bilmem şuan için S3 de bile sorun yok :)

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
i versiyonunu bilmiyorum ama tegra 4 32.000 puan almıştı.

- - - Eklendi - - -

i versiyonunu bilmiyorum ama tegra 4 32.000 puan almıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt